Η Logothetis Gas παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, με βασικό κριτήριο την κάλυψη των αναγκών ενός κοινού που αναζητά προσιτές και αξιόπιστες λύσεις

33.825 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2014

Η εταιρεία διαθέτει κάθετη μονάδα μικτού πρατηρίου  βενζίνης-πετρελαίου και υγραερίου κίνησης. Παράλληλα διαθέτει εμφιαλωμένο υγραέριο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Η εταιρεία επιπλέον διατηρεί, συνεργείο υγραερίου αυτοκινήτων, μονάδα αυτόματου πλυντηρίου και σημείο πώλησης συσκευών υγραερίου (για επαγγελματική ή οικιακή χρήση).
Η Logothetis Gas είναι στο χώρο των υγρών καυσίμων και ειδικότερα του υγραερίου 4 δεκαετίες με αποτέλεσμα να αναπτύσσει και να διευρύνει τις συνεργασίες της με στόχο την εύρεση των καλύτερων προϊόντων για το καταναλωτικό κοινό.  Έχοντας δημιουργήσει σταθερή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κοινό της,  Η Logothetis Gas παρουσιάζει μία σταθερά ανοδική πορεία. Γι’αυτό το λόγο το πρατήριο της εταιρείας μένει πάντα ανοικτό 24 ώρες, 365 ημέρες τον χρόνο, παροτρύνοντας τους καταναλωτές να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν!

ΒΙΤΥΒΙΛΙΑ 44 - ΦΛΕΒΑΣ & ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΣ 103, ΙΛΙΟΝ, [email protected], www.logothetisgas.gr