• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ποια είναι τα πέντε κορυφαία σε τεχνολογικές καινοτομίες μικρά αυτοκίνητα σήμερα; Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε. Το καθένα έχει το λόγο του να υπάρχει στο Top 5. Δείτε ποιον!

«Τερατάκια» τεχνολογίας

Διαβάστηκε από 32287 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2016

Ποια είναι τα πιο «τεχνολογικά προηγμένα» μοντέλα της μικρής κατηγορίας; Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό; Δείτε τα 5 κορυφαία της κατηγορίας!

 
Σήμερα, οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού έχουν αυξηθεί, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να φροντίζουν για την τεχνολογική εξέλιξη ακόμα και των μικρότερων μοντέλων τους. Στην προσπάθεια μας να εντοπίσουμε τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της μικρής κατηγορίας, καταλήξαμε στο «Top 5» που ακολουθεί, αναδεικνύοντας τον τομέα στον οποίο επικρατεί καθένα από τα παρακάτω μοντέλα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • 日本 旗

  Νο 1 Yaris, No 2 Fiesta, No 3 Peugeot, No 99 η εντελως αναξιοπιστη και υπερτιμημενη μπεμπουλα με το ονομα Mini και αν ειναι για πολο προτιμω να παρακολουθω πολο γυναικων παρα αυτο το πραγμα με τις ροδες!

    40
 • France

  Tέρας από εμφάνιση μπορεί να είναι το πρησμένο κι άσχημο polo,αλλά αξιόπιστης τεχνολογίας σίγουρα...δεν ειναι

    28
 • AK

  Ως κάτοχος του VW Polo Blue GT εδώ και 2 χρόνια περίπου η άποψη μου είναι ότι αποτελεί την απόλυτη επιλογή ως προς τον συνδυασμό οικονομίας και επιδόσεων.Οικονομικό ή με επιδόσεις όταν το θέλεις όπως το θέλεις με γραμμικό και το πιο 'ψαγμένο' βενζινο-κινητήρα που υπάρχει με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και full infotainment system για τους λάτρεις του mobile connectivity.

    25
 • anti-vw

  Το Polo με αυτή την τεχνολογία μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Αλήθεια, μήπως πρέπει να ζητήσουν οι κάτοχοι του μείωση από την εφορία για το διάστημα που δεν δουλεύουν οι δυο κύλινδροι; :D

    15
 • Tasos

  Μακριά από γιαπωνέζικους τενεκεδες το polo τέλειο το mini πολλά ευρουλακια για το τίποτα

    1