Bασισμένη στη νέα πλατφόρμα «V» της Νissan, η τέταρτη γενιά του Μicra στράφηκε ξεκάθαρα προς την απλότητα και την οικονομία.

Τιμές-εξοπλισμός-συμπέρασμα

126.894 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2015

Με τιμή από 8.990 ευρώ (περιλαμβάνει όφελος απόσυρσης και προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας) το ανανεωμένο Nissan Micra είναι προκλητικά προσιτό για πεντάθυρο μικρό μοντέλο. Για την ακρίβεια είναι το φθηνότερο πεντάθυρο μικρό της αγοράς.

Value for Money
Εκτός της βασικής έκδοσης που κοστίζει 8.990 ευρώ, (χωρίς aircondition και ηχοσύστημα), η δεύτερη επιλογή Μοtiva δεν παρουσιάζει καμία ουσιαστική έλλειψη στον εξοπλισμό. Για τη συγκεκριμένη έκδοση μετά από έκπτωση και απόσυρση θα χρειαστεί να εκταμιεύσει κανείς 9.950 ευρώ
Η αμέσως πλουσιότερη εκδόση Acenta (11.030 ευρώ) προσφέρει επιπλέον της Motiva αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, αισθητήρα βροχής, δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος.
Η κορυφαία Techna (12.500 ευρώ) προσφέρει επιπλέον της Acenta Σύστημα infotainment Nissan Connect με οθόνη αφής 5,8 ιντσών, keyless entry, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου, Σύστημα μέτρησης του χώρου στάθμευσης και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Το ανανεωμένο Nissan Micra απέκτησε φρέσκια εικόνα, που τόνισε τις λιτές, σχεδιαστικές γραμμές του. 


Παράλληλα, οι αλλαγές στο εσωτερικό άμβλυναν τη «φτηνή» αίσθηση, που είχαμε κριτικάρει και το βελτιωμένο φινίρισμα έχει αλλάξει την εικόνα της καμπίνας. Προσφέροντας ευελιξία και άνεση στην πόλη, ασφάλεια και σταθερότητα μακριά από αυτή, οικονομία και προσιτή τιμή με πολύ καλό εξοπλισμό, το νέο Nissan Micra είναι ένα μικρό στο πνεύμα της εποχής. 

Tags: NISSAN MICRA