Στις πίσω θέσεις κάθονται άνετα τρεις, με το χώρο για τα γόνατα να είναι μέτριος.

Ο χώρος αποσκευών των 360 λίτρων είναι χρηστικός, με ένα πρακτικό υποπάτωμα, γάντζους στήριξης και 12βολτη πρίζα.

Χώροι: Στο μέσο όρο

80.897 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/10/2015

Στον τομέα των χώρων, το ανανεωμένο Auris δεν έφερε αλλαγές συνεχίζοντας να προσφέρει ανάμεικτες εντυπώσεις. Έτσι οι μετρήσεις για το κεφάλι των μπροστινών και των πίσω επιβατών είναι άνω του μέσου όρου. 


Ωστόσο, ο χώρος για τα γόνατα των πίσω υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στα θετικά συγκαταλέγονται ότι το πάτωμα πίσω είναι τελείως επίπεδο, ενώ ο χώρος αποσκευών των 360 λτ. παρόλο που δεν έχει κορυφαία χωρητικότητα, είναι ιδιαίτερα χρηστικός με γάντζους στήριξης και 12βολτη πρίζα. 

Η θέση οδήγησης είναι σωστά τοποθετημένη και πολλαπλά ρυθμιζόμενη, ενώ τα καθίσματα είναι άνετα, με φαρδιά πλάτη και καλή πλευρική στήριξη. Η μόνη ένσταση αφορά κάπως την ορατότητα προς τα πίσω. Πάντως, στο παρκάρισμα βοηθάει η κάμερα οπισθοπορείας που περιλαμβάνεται στάνταρ στο σύστημα infotainment. 

Tags: TOYOTA AURIS
 
  • Αν κανεις

    λιγα χιλιομετρα ,η,μικρες διαδρομες παρε το 1.3 ατμοσφαιρικο δαγκωτο.Οσο πιο απλο ,τοσο πιο καλο.

      4
  • panos225

    Ή εμένα μου φαίνονται ακριβά τα καινούργια αυτοκίνητα ή είναι πολύ χαμηλός ο μισθός μου.

      3
  • PROSOXH STH LEPTOMEREIA!

    H έκδοση lounge ΔΕΝ περιλαμβάνει full-LED εμπρός φανάρια. Και αυτή η έκδοση όπως και οι πιο απλές περιλαμβάνουν φώτα αλογόνου τύπου projector.Τα full-LED εμπρός φανάρια αποτελούν extra εξοπλισμό για την έτσι κι αλλιώς ακριβή έκδοση lounge. Με 880 ευρώ επιπλέον μπορεί κανείς να τα προσθέσει στο lounge AURIS του , περιμένοντας όμως περίπου 3 μήνες για την παραλαβή του ''ιδιαίτερου'' αυτοκινήτου. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες - διευκρινήσεις μου δόθηκαν όταν πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησα με την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για το συγκεκριμένο θέμα.

      3