Ο Verstappen κατηγόρησε τον Vettel για το ατύχημα λέγοντας ότι κινήθηκε προς τα αριστερά για να προστατεύσει την θέση του μετά από την αργή του εκκίνηση.

Verstappen: «O Vettel δεν απολογήθηκε»

3.540 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull για το γνωστό συμβάν κατά την εκκίνηση του αγώνα στην Σιγκαπούρη. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος και ο πατέρας του.

Σε δηλώσεις προέβη ο Μax Verstappen δηλώνοντας ότι ο Sebastian Vettel δεν απολογήθηκε ποτέ για το συμβάν που οδήγησε και τους τρεις τους εκτός αγώνα στο GP της Σιγκαπούρης.

Ο Verstappen κατηγόρησε τον Vettel για το ατύχημα λέγοντας ότι κινήθηκε προς τα αριστερά για να προστατεύσει την θέση του μετά από την αργή του εκκίνηση ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Γερμανός απολογήθηκε στη συνάντηση τους ο Verstappen δήλωσε: «Όχι. Είπε κάτι τύπου ότι θα μπορούσαν κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά. Αλλά τώρα ο,τι έγινε, έγινε.»
 
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull δήλωσε ότι δεν περίμενε να αντιδράσει τόσο επιθετικά ο Vettel σημειώνοντας ότι « O Vettel παλεύει για το Πρωτάθλημα, δεν χρειαζόταν να πάρει τέτοιο ρίσκο όταν ξέρει ότι ο Hamilton ξεκινά 5ος».

Ο πατέρας του Verstappen και παλιός οδηγός της F1υπεραμύνθηκε τον γιο του λέγοντας « Εάν κοιτάξεις τις εικόνες, ο Raikkonen έρχεται από τα δεξιά και ο Vettel από τα αριστερά. Δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνη στον Max.» Μάλιστα ο πατέρας του Verstappen δήλωσε ότι ο Vettel πρέπει να λάβει κάποια ποινή αν και θεώρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για πολλούς λόγους.
 

SPRING SEAT
NISSAN