Η εταιρεία Mr.France δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της επισκευής, συντήρησης και φανοβαφής αυτοκινήτων.

Διαθέτει ένα συνεργείο σε κεντρικό σημείο του Πειραιά (Τζαβέλα 44) και δύο φανοβαφεία, ένα στα Καμίνια (Αργυροκάστρου 18 & Λ. Θηβών) και ένα στη Νέα Σμύρνη (Λ. Συγγρού 243).

Όπως μας είπε ο μόλις 32 ετών ιδιοκτήτης της Mr.France κ. Διονύσης Κωστόπουλος στόχος της εταιρείας είναι όχι απλώς η εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά ο ενθουσιασμός τους, ο οποίος αποτελεί και το κυριότερο μέσο διαφήμισής της

Εταιρική Παρουσίαση MR France

7.982 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2014

Η εταιρεία Mr.France δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της επισκευής, συντήρησης και φανοβαφής αυτοκινήτων. Διαθέτει ένα συνεργείο σε κεντρικό σημείο του Πειραιά (Τζαβέλα 44) και δύο φανοβαφεία, ένα στα Καμίνια (Αργυροκάστρου 18 & Λ. Θηβών) και ένα στη Νέα Σμύρνη (Λ. Συγγρού 243).  
Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανάπτυξη των εργασιών και των σημείων της εταιρείας στηρίχθηκε όχι σε κάποιο πολυδάπανο διαφημιστικό πλάνο, αλλά στη φήμη που απέκτησε μεταξύ των πελατών της. Όπως μας είπε ο μόλις 32 ετών ιδιοκτήτης της Mr.France κ. Διονύσης Κωστόπουλος στόχος της εταιρείας είναι όχι απλώς η εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά ο ενθουσιασμός τους, ο οποίος αποτελεί και το κυριότερο μέσο διαφήμισής της. Για το λόγο αυτό η Mr.France επενδύει συνεχώς όχι μόνον στον τομέα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αλλά και κυριότερα στον πολύτιμο ανθρώπινο παράγοντα.
Η Mr.France προσφέρει σε όλους του πελάτες της μία σειρά παροχών όπως όχημα αντικατάστασης, δωρεάν τεχνικό έλεγχο, παραλαβή και παράδοση του οχήματος στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης, γραπτή εγγύηση 5 ετών για τη βαφή, 2 ετών για τη φανοποιία και 1 έτους για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά, δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου, έκδοση κάρτας που αντικαθιστά το γνωστό βιβλιαράκι service κλπ.

Μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Mr.France θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε το υψηλό επίπεδο εργασίας της και το εξαιρετικά φιλικό προσωπικό της.