«Αστακός» με νέα συστήματα ασφαλείας η Lexus LS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Αστακός» με νέα συστήματα ασφαλείας η Lexus LS

1.458 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2022)

Νέα ανάρτηση, νέο σετ από ζάντες, καινούριο σύστημα infotainment και πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης συνθέτουν την αναβαθμισμένη Lexus LS.

Νέα ανάρτηση και νέο σετ από ζάντες

Μια σειρά από αναβαθμίσεις έλαβε το LS σπορ σεντάν από τη Lexus στην Ιαπωνία με σκοπό να το κάνει ακόμη καλύτερο. 

Συγκεκριμένα, η Lexus προσέφερε στο μοντέλο νέα ανάρτηση που βελτιώνει την ακαμψία τους στις στροφές και συνολικά, την ποιότητα κύλισής του στην άσφαλτο. Ακόμα, η φίρμα κάνει διαθέσιμο ένα νέο σετ από 20άρες ζάντες τυλιγμένες σε 245/45 ελαστικά run-flat αποκλειστικά με την περιορισμένης παραγωγής έκδοση «Hideki Matsuyama Edition» που λανσαρίστηκε το 2021. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναβαθμισμένα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Τα Lexus LS που εξοπλίζονται με το σύστημα Lexus Teammate είναι πλέον, σύμφωνα με την μάρκα, πιο εύκολο να ελεγχθούν κατά το φρενάρισμα, ενώ επίσης έχουν γίνει αναβαθμίσεις σε κάποια συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας, όπως για παράδειγμα οι καίριες και σωστές ειδοποιήσεις κατά την αλλαγή λωρίδας και την προσέγγιση άλλου οχήματος. 

Αλλαγές σε infotainment και την εφαρμοφή My Lexus

Η Lexus LS αναβαθμίστηκε επίσης με το νέο σύστημα infotainment της μάρκας, η λειτουργία της αναγνώρισης φωνής μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί με ένα κουμπί πάνω στην οθόνη ή μέσω της ίδιας της φωνής του οδηγού. Σε νέα θέση βρίσκονται τα κουμπιά για τα θερμαινόμενα καθίσματα ενώ επίσης έχει προστεθεί ασύρματο Apple CarPlay. Τέλος, τα ηχεία προσφέρουν τώρα καλύτερη ποιότητα ήχου και η εφαρμογή My Lexus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπορεί ο οδηγός να ελέγχει και να προσαρμόζει το air-condition της LS. 

H τιμή της Lexus LS στην Ιαπωνία κοστίζει από 73.000 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
SEAT