Citroen Ami Buggy: «Αντίο» στον κόφτη των 45 km/h από Έλληνα βελτιωτή

Citroen Ami Buggy: «Αντίο» στον κόφτη των 45 km/h από Έλληνα βελτιωτή

19.067 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2023)

Το ελληνικό δαιμόνιο δεν σταματά στις βελτιώσεις αυτοκινήτων, αλλά περνά και στα microcars. Αυτή τη φορά γνωστός βελτιωτής «πείραξε» τον εγκέφαλο του Citroen Ami Buggy φτάνοντας τα 57 χλμ./ώρα στο δρόμο από τα 11 άλογα του ηλεκτρικού μοτέρ.

«Ελληνικό» Citroen Ami Buggy έτοιμο για... κόντρες

Η μόδα του tuning μπορεί να πέρασε για τους περισσότερους κατόχους, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ακόμα ανησυχίες για τα όρια βελτίωσης των αυτοκινήτων. Και επειδή υπάρχει μια ικανή ροπή προς τη μικροκινητητικότητα, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα γλίτωναν από τα χέρια των βελτιωτών και τα λιλιπούτεια microcars, τα οποία αρχικά κατασκευάστηκαν για να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις κινητικότητα εντός των αστικών κέντρων.

Τρανό παράδειγμα το Citroen Ami Buggy, η «περιπετειώδης» εκδοχή του Citroen Ami, που βρέθηκε στα χέρια γνωστού Έλληνα βελτιωτή που διατηρεί κατάστημα στην Παλήνη της Αττικής. Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις στην χαρτογράφηση του εγκεφάλου του γαλλικού microcar, η ιπποδύναμη του ηλεκτροκινητήρα ανέβηκε από τα 8 στα 11 άλογα. Πριν σπεύσετε να πείτε πως 2 ίπποι δεν είναι και καμία σπουδαία διαφορά, σκεφτείτε ότι μιλάμε για ένα όχημα 2,41 μέτρων με πολύ μικρό βάρος που «πατάει» σε τροχούς 14 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA