Citroen Ami: Μεταμορφώθηκε σε buggy, κοστίζει 9.970 ευρώ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen Ami: Μεταμορφώθηκε σε buggy, κοστίζει 9.970 ευρώ

8.396 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2022)

Η Citroen λανσάρει μια νέα έκδοση για το Ami με όνομα "My Ami Buggy Ultra Special Limited Edition" που δίνει στο λιλιπούτειο ηλεκτρικό της πιο σκληραγωγημένη εμφάνιση.

Στις αγορές από τις 21 Ιουνίου

Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, η Citroen παρουσίασε το My Ami Buggy Concept, ένα αυτοκίνητο που έδινε έμφαση στο ταξίδι, ήταν πιο στιβαρό και υιοθετούσε πλήθος χαρακτηριστικών από off-road οχήματα. Η Citroen αποφάσισε τώρα να βάλει σε παραγωγή το concept κάτω από το όνομα “My Ami Buggy Ultra Special Limited Edition“.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε χακί χρώμα, ξεχωρίζει από το απλό Ami

H έκδοση αυτή ενσωματώνει στοιχεία από διάφορες εκδόσεις του Citroen Ami και ξεχωρίζει χάρη στους διαφορετικούς προφυλακτήρες, αλλά και νέα χαρακτηριστικά όπως διακοσμητικά στα φώτα, πιο μυώδη φτερά, την αεροτομή στο τέλος της οροφής που βοηθούν να γίνει πιο σκληροτράχηλη η εξωτερική του εμφάνιση. Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι χακί πράσινο, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με μικρές κίτρινες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε όλο το αμάξωμα.

Χωρίς παραδοσιακές πόρτες, ατού η οροφή

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η νέα έκδοση ξεχωρίζει επίσης από το απλό Ami από το γεγονός πως δεν έχει παραδοσιακές πόρτες αλλά στρατιωτικού τύπου μεταλλικές σωληνώσεις και εξοπλίζεται με γκρι μαλακή οροφή εμπνευσμένη από το 2CV. H οροφή είναι κυλιόμενη, αδιάβροχη και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία τον οδηγό και τον συνεπιβάτη του. Αν βγει, μπορεί να μαζευτεί και να τοποθετηθεί πίσω από τα καθίσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
DEH PASXA
test center