Citroen My Ami Buggy Concept: «Ηρακλής τσέπης» για την εξοχή
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen My Ami Buggy Concept: «Ηρακλής τσέπης» για την εξοχή

6.197 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Το νέο My Ami Buggy Concept παρουσίασε η Citroen, μετατρέποντας το μικροσκοπικό ηλεκτρικό της μοντέλο σε έναν... «Ηρακλή τσέπης».

Ικανό να κουβαλήσει πολλές αποσκευές

Σε μία ακόμα διαφορετική έκδοση παρουσίασε το λιλιπούτειο Ami η Citroen, μέσω του πρωτότυπου My Ami Buggy Concept. Η τελευταία επανάληψη του ιδιόμορφου, χαριτωμένου ηλεκτρικού της γαλλικής μάρκας δίνει έμφαση στο ταξίδι φορτώνοντας πολλές αποσκευές στο μικροσκοπικό όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο στιβαρό από τα υπόλοιπα Ami

Σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις του Ami, το buggy Concept φαίνεται πιο στιβαρό και σκληρό, κερδίζοντας πλήθος χαρακτηριστικών από off-road οχήματα. Τα φωτιστικά σώματα, για παράδειγμα προστατεύονται από σιδερένια πλέγματα, ενώ η οροφή είναι πλέον εξοπλισμένη με μία σχάρα που φέρει και εφεδρικό τροχό. Τα φτερά έχουν κερδίσει ένα επιπλέον κομμάτι, ενώ οι ματ χρυσές ζάντες είναι επίσης μια ελκυστική «πινελιά».

Με χαμηλές πόρτες και κουρτίνες

Με την πρώτη ματιά, το My Ami Buggy Concept δεν φαίνεται να έχει πόρτες, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Τα κίτρινα τμήματα κατά μήκος της κάτω άκρης του αμαξώματος ανοίγουν για να παρέχουν ευκολότερη πρόσβαση στην καμπίνα. Αν και δεν είναι ορατές στις εικόνες ή στο βίντεο, υπάρχουν αφαιρούμενες, διαφανείς κουρτίνες που οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ασφαλίσουν τις θέσεις τους, εάν ο καιρός είναι κακός. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green