Το Cherokee παρουσιάστηκε με μαύρα πλαίσια στα μπρος και πίσω σώματα φωτισμού
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Cherokee παρουσιάστηκε με μαύρα πλαίσια στα μπρος και πίσω σώματα φωτισμού

Νέες εκδόσεις Grand Cherokee & Wrangler

6.411 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Το Grand Cherokee και Wrangler της Jeep παρουσιάστηκε στη Γενεύη, με διάχυτες μαύρες λεπτομέρειες στην εμφάνιση τους που τα έκαναν πιο σπορ και άγρια.

Στην Έκθεση της Γενεύης, η Jeep βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα δυο μοντέλα της σε εκδόσεις Night Eagle. Τι σημαίνει αυτό; Το Cherokee παρουσιάστηκε με μαύρη γρίλλα, μαύρα πλαίσια στα μπρος και πίσω σώματα φωτισμού και μαύρες ρόδες 20 ιντσών από αλουμίνιο

Το Jeep Wrangler  έντονο το μαύρο χρώμα στην εξωτερική εμφάνιση του

Το Jeep Wrangler έντονο το μαύρο χρώμα στην εξωτερική εμφάνιση του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εσωτερικό του διακρίνεται για τα πολυτελή μαύρα Capri Βlack δερμάτινα καθίσματα με τις μαύρες ραφές. Μια οθόνη αφής 8.4 ιντσών δίνει στο οδηγό τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται και φροντίζει για την διασκέδαση του. Το σύστημα 500 watt  εξοπλίζει το Cherokee ηχητικά και Park Sense βοηθάει τον οδηγό στο παρκάρισμα μπροστά και πίσω.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον 3.0 λίτρων Multijet II κινητήρα diesel απόδοσης 250 ίππων και στον 3.6 λίτρων V6 κινητήρα πετρελαίου 286 ίππων. Και τα δυο θα χρησιμοποιούν αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
 
Το Jeep Wrangler έχει και αυτό έντονο το μαύρο χρώμα στην εξωτερική εμφάνιση του, κυρίως στους προφυλακτήρες, τους καθρέπτες και στις 18 ιντσών αλουμινένιες ρόδες.

Στον εσωτερικό τομέα, ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα McKinley και το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι που έχει πάνω του πολλές επιλογές . Το συστήματα ήχου του είναι το Alpine ενώ στη καμπίνα του μπορούμε να βρούμε μια οθόνη αφής 6.5 ιντσών και υποδοχές AUX και USB. Τέλος, έχει τοποθετηθεί το σύστημα Τrac-Lok που το βοηθάει να κρατάει καλή πέδηση σε παγωμένα και σκληρά τερέν όπως η άμμος, το χαλίκι, το χιόνι και ο πάγος.

Υπάρχουν δυο κινητήρες για επιλογή, ο πρώτος είναι ο 2.8 λίτρων diesel κινητήρας 200 ίππων και ο δεύτερος ο V6 3.6 λίτρων πετρελαίου που αποδίδει 284 άλογα. Και τα δυο θα έχουν αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Ποιο από τα δύο θα επιλέξεις;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto