Mazda CX-30: Ετοιμοπαράδοτο με 3 e-Skyactiv κινητήρες
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda CX-30: Ετοιμοπαράδοτο με 3 e-Skyactiv κινητήρες

15.818 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο βρίσκεται το φρεσκαρισμένο, Mazda CX-30. Δείτε τη γκάμα του μοντέλου, τις τιμές αλλά και τι προσφέρουν οι εξοπλιστικές του εκδόσεις.

Φρεσκαρισμένο στην Ελλάδα

Το φρεσκαρισμένο CX-30 βρίσκεται ήδη στις ελληνικές εκθέσεις της Mazda αποτελώντας μία ακόμα επιλογή στην κατηγορία των compact SUV, που συνεχίζει ανοδικά την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας. Μάλιστα το ιαπωνικό μοντέλο είναι ετοιμοπαράδοτο, σε πολλές εκδόσεις και εξοπλισμένο με προηγμένους βενζινοκινητήρες και πλήθος τεχνολογιών.
 
Πριν δούμε την γκάμα του CX-30 να πούμε πως, μετά το Mazda3, είναι το δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της Mazda που υιοθετεί εξολοκλήρου την αρχιτεκτονική εξέλιξη Skyactiv-Vehicle και τη σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo - Soul in Motion. Με 4.395 χλστ. μήκος, 1.795 χλστ. πλάτος, 1.540 χλστ. ύψος και 2.655 χλστ. μεταξόνιο, το μοντέλο ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις μαζεμένες για την πόλη διαστάσεις, με την ευρυχωρία και την πρακτικότητα.
 
Πάμε να δούμε την γκάμα του Mazda CX-30  στην ελληνική αγορά, για να αποκτήσετε και εσείς μία καλύτερη οπτική για τις επιλογές που υπάρχουν και φυσικά τις τιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
test center