Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία για το ανανεωμένο Lexus UX 300e
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία για το ανανεωμένο Lexus UX 300e

53.199 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Η Lexus ανανέωσε το αμιγώς ηλεκτρικό UX 300e, το οποίο επωφελείται από βελτιωμένη δομική ακαμψία και νέα μπαταρία που βελτιώνει ταυτόχρονα την αυτονομία.

Φρέσκαρε το UX 300e η Lexus

Το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ανανέωσε η Lexus. Το UX 300e μετά την κυκλοφορία του στα τέλη του 2019, ακολούθησε την μη ηλεκτρική του έκδοση και πέρασε και αυτό από λίφτινγκ για να συνεχίσει ακόμα πιο ικανό την πορεία του στις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία, ίδια ισχύς

Όπως ακριβώς συνέβη και στο UX που εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, έτσι και το αμιγώς ηλεκτρικό UX 300e επωφελείται από βελτιωμένη δομική ακαμψία μετά την προσθήκη 20 σημείων συγκόλλησης γύρω από τις πόρτες. Ωστόσο ακόμη πιο σημαντική είναι η νέα μπαταρία. Το παλιό πακέτο των 54,4 kWh έχει δώσει τη θέση του σε ένα νέο 72,8 kWh, που αυξάνει την αυτονομία πάνω από 40 τοις εκατό σε σύγκριση με το UX 300e πριν από την ανανέωση. Η Lexus λέει ότι το μοντέλο μπορεί να διανύσει περισσότερα από 450 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Ο ηλεκτροκινητήρας του Lexus UX300e συνεχίζει να αποδίδει 204 άλογα και 300 Nm ροπής. Η κίνηση οδεύει αποκλειστικά στον μπροστινό άξονα.

Προσαρμοσμένα αμορτισέρ

Από κει και πέρα τα αμορτισέρ είναι προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του ηλεκτρικού μοντέλου, ενώ βελτιώσεις υπάρχουν και στο σύστημα διεύθυνσης. Φυσικά, οι αλλαγές στο στυλ μεταφέρονται από το συμβατικό UX που ανανεώθηκε νωρίτερα, φρεσκάροντας έτσι την εμφάνιση του UX 300e.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA