Honda Nsx
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda Nsx

«Ορφανό» NSX ψάχνεται

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Προς πώληση διατίθεται στις ΗΠΑ, το θρυλικό Honda NSX του 1991, με τις προσφορές να ανέρχονται ήδη στις 26, καθώς απομένουν 2 ημέρες μέχρι να κατοχυρωθεί στο νέο του ιδιοκτήτη.

Ύστερα από τη παρουσίαση του νέου NSX, οι απανταχού φίλοι της ιαπωνικής φίρμας θα είναι σίγουρα γεμάτοι από χαρά.

Honda Nsx

Honda Nsx

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ωστόσο υπάρχουν και οι εναλλακτικοί υποστηρικτές της Honda, που μπροστά στο «γνήσιο» NSX, της πρώτης γενιάς δε συγκρίνουν τίποτε άλλο.
Ειδικότερα εάν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως το συγκεκριμένο μοντέλο των φωτογραφιών, το οποίο αρχικά είχε πουληθεί στην Ιαπωνία και ύστερα εισήχθη στις ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης του, αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στο εργοστασιακό κατά τα άλλα, NSX, αλλάζοντας το 5τάχυτο κιβώτιο, με ένα 6τάχυτο. Επίσης έχει αντικατασταθεί το σύστημα εξάτμισης, οι αναρτήσεις και τα καθίσματα, με 2 νέα της Recaro.
Tέλος, το ιαπωνικό Supercar της εποχής του, «μετράει» 85.000 μίλια ζωής, με τον ιδιοκτήτη του να έχει δοκιμάσει αρκετές φορές να το δημοπρατήσει στο E-Bay, με την υψηλότερη τιμή να αγγίζει τις 30.000 ευρώ.
Δεδομένου πως έχουν απομείνει μόνο 2 ημέρες, μέχρι να λήξει το χρονικό περιθώριο των προσφορών, αναμένουμε για το ποιος θα είναι ο νέος κάτοχος του NSX.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA