Σχεδίαση: Τολμηρό και με αυτοπεποίθηση

23.746 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2024)
Στο επιβλητικό αμάξωμα των 4,9 μ. ξεχωρίζει το νέο μπροστινό τμήμα, όπου το μακρύ καπό αποτελεί μια συνέχεια από τις μπροστά κολώνες, καταλήγοντας στην ενοποίησή του με την πολυγωνική γρίλια της μάσκα
3 Φωτογραφίες »

Στο επιβλητικό αμάξωμα των 4,9 μ. ξεχωρίζει το νέο μπροστινό τμήμα, όπου το μακρύ καπό αποτελεί μια συνέχεια από τις μπροστά κολώνες, καταλήγοντας στην ενοποίησή του με την πολυγωνική γρίλια της μάσκας.

Το άκρως επιβλητικό αμάξωμα των 4,9 μ. του νέου Lexus RX εμπνέεται από την πλέον πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας «Next Chapter», για να μας δώσει ένα ξεχωριστό αισθητικά SUV και σίγουρα το πιο δυναμικό όλων των γενιών του.


Στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε και πάλι το τρικ της αιωρούμενης οροφής, ενώ τα φώτα είναι τοποθετημένα σε μία «φωτεινή μπάρα» που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.
3 Φωτογραφίες »

Στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε και πάλι το τρικ της αιωρούμενης οροφής, ενώ τα φώτα είναι τοποθετημένα σε μία «φωτεινή μπάρα» που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.


Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζει το νέο μπροστινό τμήμα, όπου το μακρύ καπό αποτελεί μια συνέχεια από τις μπροστά κολώνες, υπερυψώνοντας το μεσαίο του τμήμα, καταλήγοντας στην ενοποίησή του με την πολυγωνική γρίλια της μάσκας. Η τελευταία με τη σειρά της καταλήγει μέχρι χαμηλά στον προφυλακτήρα με τριγωνικό μοτίβο. Η ρέουσα αυτή λογική αποκτά ακόμα πιο δυναμικό παρουσιαστικό χάρη στους νέους προβολείς με τα αιχμηρά φώτα ημέρας και τις ζάντες 21 ιντσών με τις μαύρες δαγκάνες.

Στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε και πάλι το τρικ της αιωρούμενης οροφής, ενώ τα φώτα είναι τοποθετημένα σε μία «φωτεινή μπάρα» που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, αγκαλιάζοντάς τις γωνίες και αναδεικνύοντας την ευρεία εμφάνιση του οχήματος.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Lexus RX 500h | Υβριδική ναυαρχίδα με 371 άλογα
Σελίδα 2Σχεδίαση: Τολμηρό και με αυτοπεποίθηση
Σελίδα 3Εσωτερικό: Σκούπισε τα παπούτσια πριν μπεις μέσα
Σελίδα 4Κινητήρας: Πρώτη φορά με τούρμπο υβριδικό σύνολο, ορμητικό και πολιτισμένο
Σελίδα 5Στο δρόμο: Αναρτησάρα που σιδερώνει τα πάντα και με δυναμικά χαρακτηριστικά
Σελίδα 6Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER