Εσωτερικό: Σκούπισε τα παπούτσια πριν μπεις μέσα

23.752 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2024)
Το ταμπλό είναι προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς πομπώδη και «φορτωμένο» διάκοσμο και με το ανάλογο τεχνολογικό υπόβαθρο είναι όπως ακριβώς θες ένα luxury μοντέλο.
2 Φωτογραφίες »

Το ταμπλό είναι προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς πομπώδη και «φορτωμένο» διάκοσμο και με το ανάλογο τεχνολογικό υπόβαθρο είναι όπως ακριβώς θες ένα luxury μοντέλο.

Ανοίγοντας την πόρτα του RX καταλαβαίνεις τι σημαίνει πολυτέλεια. Προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια, χωρίς πομπώδη και «φορτωμένο» διάκοσμο (bye-byeαναλογικό ρολόι) και με το ανάλογο τεχνολογικό υπόβαθρο είναι όπως ακριβώς θες ένα luxuryμοντέλο.


Το πορτ-μπαγκάζ είναι περιορισμένο στα 460 λίτρα λόγω των μπαταριών του υβριδικού συστήματος.
2 Φωτογραφίες »

Το πορτ-μπαγκάζ είναι περιορισμένο στα 460 λίτρα λόγω των μπαταριών του υβριδικού συστήματος.


Η κορυφαία επιλογή υλικών,οι ενθέσεις με υλικά ευχάριστα στην αφή και η συναρμογή θα πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια, αφού όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις ψεγάδι. Όπου και να ακουμπήσεις (τουλάχιστον στα σημεία που έρχεσαι σε άμεση επαφή), η πολυτέλεια είναι έκδηλη και απογειώνεται ιδιαιτέρως με τα δερμάτινα μαύρα καθίσματα. Αν ντε και καλά θέλουμε να βρούμε περιθώριο βελτίωσης, θα ήταν στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, που θα τον θέλαμε μεγαλύτερο από τις 7 ίντσες και πιο hi-tech, αντίστοιχο της νέας οθόνη αφής 14 ιντσών που εντυπωσιάζει με την ευκρίνεια και την απόκριση στο άγγιγμα.

Για τους χώρους δε χρειάζεται να πούμε και πολλά, καθώς με τις μεγάλες του διαστάσεις χωράνε και οι πιο ογκώδεις σωματότυποι, έχοντας 22 σχεδόν πόντους στα πόδια και 11 στο κεφάλι. Το πορτ-μπαγκάζ είναι κάπως περιορισμένο στα 460 λίτρα λόγω των μπαταριών πάντως.

Κορυφαία ασφάλεια και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο γεγονός πως όλα τα Lexus RX διαθέτουν το Lexus SafetySystem+ 3.0. Η σουίτα συστημάτων ασφαλείας περιλαμβάνει πλήθος από ξεχωριστά χαρακτηριστικά ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, με ακόμα πιο βελτιωμένη λειτουργικότητα για την ανίχνευση κινδύνων και ατυχημάτων και την υποστήριξη του οδηγού για την αποφυγή τους. Στις hi-tech λειτουργίες περιλαμβάνεται το ηλεκτρονικό σύστημα απασφάλισης θυρών e-latch που αποτρέπει το άνοιγμα της πόρτας εάν ανιχνευτούν αυτοκίνητα ή δικυκλιστές που πλησιάζουν από πίσω, αλλά και το σύστημα αποτροπής απόσπασης οδηγού που ηχεί με το που στρίψεις το κεφάλι σου αριστερά-δεξιά.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Lexus RX 500h | Υβριδική ναυαρχίδα με 371 άλογα
Σελίδα 2Σχεδίαση: Τολμηρό και με αυτοπεποίθηση
Σελίδα 3Εσωτερικό: Σκούπισε τα παπούτσια πριν μπεις μέσα
Σελίδα 4Κινητήρας: Πρώτη φορά με τούρμπο υβριδικό σύνολο, ορμητικό και πολιτισμένο
Σελίδα 5Στο δρόμο: Αναρτησάρα που σιδερώνει τα πάντα και με δυναμικά χαρακτηριστικά
Σελίδα 6Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
home pro
VW CRAFTER LEASEPRO