Μέσω της Bilweb Auctions το εν λόγω μοντέλο ψάχνει νέο κάτοχο.

Σύμφωνα με την αγγελία της δημοπρασίας έχει κινηθεί για μόλις 66 χιλιόμετρα!

Το συγκεκριμένο 9-3 Aero Turbo 4 έχει δερμάτινο εσωτερικό.

Το τελευταίο Saab βρίσκεται προς πώληση

3.571 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Μπορεί το Saab 9-3 Aero να μην είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και σπάνια αυτοκίνητα, ωστόσο το συγκεκριμένο είναι διαφορετικό καθώς «μεταφέρει» τον τίτλο του τελευταίου μοντέλου που κατασκεύασε η σουηδική εταιρεία. Γιατί σας το λέμε; Γιατί το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ανοιχτή δημοπρασία!


Μέσω της Bilweb Auctions το εν λόγω μοντέλο ψάχνει νέο κάτοχο και σύμφωνα με τον εκτιμητή Peter Sundfeldt το τελικό ποσό θα καθοριστεί από τους λάτρεις της μάρκας και μόνο. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπολογίζεται πως ο νικητής του πλειστηριασμού μπορεί νωρίτερα να έχει δώσει ακόμα και το ποσό των 45.000 ευρώ περίπου. Ποσό αρκετά μεγάλο για ένα «μεταχειρισμένο» μοντέλο του 2014.
 
Είπαμε «μεταχειρισμένο», αλλά θα το διορθώσουμε και θα πούμε «ελαφρώς έως καθόλου μεταχειρισμένο» καθώς σύμφωνα με την αγγελία της δημοπρασίας έχει κινηθεί για μόλις 66 χιλιόμετρα! Μάλιστα μερικά από αυτά τα χιλιόμετρα έγιναν στη διαδρομή που έκανε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Saab στο Trollhätten μέχρι να φτάσει σε μία δοκιμαστική πίστα κοντά στο εργοστάσιο για διαφημιστικές φωτογραφίες.
 
Σε άλλα στοιχεία το συγκεκριμένο 9-3 Aero Turbo 4 έχει δερμάτινο εσωτερικό, ενώ η ισχύς του φτάνει τους 223 ίππους προερχόμενοι από ένα τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρας που συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως αρχικά θεωρήθηκε πως το τελευταίο Saab βρήκε από τη γραμμή παραγωγής το 2012, ωστόσο η National Electric Vehicle Sweden (NEVS) στα τέλη του 2013 και μέχρι τον Μάιο του 2014 άνοιξε για λίγο τη γραμμή συναρμολόγησης, ωστόσο απέτυχε να εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση.   

Πατήστε στο σήμα του Facebook (δεξιά στο ποστ) για να δείτε τη σχετική ανάρτηση της NEVS.

TI LINGLONG AGORAZO
skoda