Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, έχει ως πρώτη της προτεραιότητα τον πελάτη, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες after sales, για όλες τις ανάγκες. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Renault - Ασφάλεια
Τα νέα μοντέλα Renault εφοδιάζονται με μία ολοκληρωμένη παλέτα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, που απογειώνουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν. Παράλληλα, οι κάτοχοι Renault έχουν πάντα στο πλευρό τους το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών, που φροντίζει για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους. Δείτε περισσότερα με κλικ! περισσότερα »

Renault - Γκάμα Υπηρεσιών
Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, έχει ως πρώτη της προτεραιότητα τον πελάτη, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες after sales, για όλες τις ανάγκες. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Renault - Συμβουλές
Η Renault δίνει συμβουλές ασφαλούς συμβίωσης με το αυτοκίνητο, εν μέσω πανδημίας. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »