Τα νέα μοντέλα Renault εφοδιάζονται με μία ολοκληρωμένη παλέτα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, που απογειώνουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν. Παράλληλα, οι κάτοχοι Renault έχουν πάντα στο π

Τα νέα μοντέλα Renault εφοδιάζονται με μία ολοκληρωμένη παλέτα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, που απογειώνουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν. Παράλληλα, οι κάτοχοι Renault έχουν πάντα στο πλευρό τους το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών, που φροντίζει για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους. Δείτε περισσότερα με κλικ!

Renault - Ασφάλεια

2.664.464 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Renault έχει ανεβάσει τον πήχη της παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας στην αυτοκινητοβιομηχανία, έχοντας 25 μοντέλα της που έχουν αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφαλείας νέων, ευρωπαϊκών μοντέλων EuroNCAP, από το 2000 έως και σήμερα. Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, η Renault προικίζει τα νέα μοντέλα της με τα πιο σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, κάνοντάς τα κινούμενα φρούρια για τους επιβάτες, αλλά και φύλακες αγγέλους, για τους υπόλοιπους χρήστες τους δρόμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης  της οδήγησης, Renault Easy Drive, εφοδιάζει, μεταξύ άλλων, τα ολοκαίνουρια Renault Clio και Captur, οι περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας τις οποίας, αποτελούν μέρους του βασικού εξοπλισμού των μοντέλων. Αυτή περιλαμβάνει:
Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (standard εξοπλισμός)
Αναγνωρίζει οχήματα, ποδήλατα και πεζούς ακόμα και το βράδυ και ενεργοποιεί τα φρένα σε περίπτωση που δεν υπάρξει η αντίδραση από τον οδηγό σε επικείμενο κίνδυνο
 

Διατήρηση πορείας & προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (standard εξοπλισμός)
Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου σε περίπτωση που αυτό διασχίσει τη διαγράμμιση των ορίων μίας λωρίδας, χωρίς προηγουμένως να έχει ενεργοποιηθεί το αντίστοιχο φλας



Αναγνώριση πινακίδων σήμανσης και προειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας (standard εξοπλισμός)
Το σύστημα «διαβάζει» τις πινακίδες οδικής σήμανσης και ενημερώνει τον οδηγό για τα όρια ταχύτητας και την τήρησή τους.
 

Αυτόματη εναλλαγή φώτων υψηλής σκάλας (standard εξοπλισμός)
Το σύστημα αλλάζει αυτόματα μεταξύ φώτων πορείας και προβολέων, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και φωτεινότητας του περιβάλλοντος.  

Προειδοποίηση τυφλού σημείου
Με τη χρήση ραντάρ, καταγράφει την ταχύτητα και τη θέση των αυτοκινήτων που βρίσκονται στις τυφλές γωνίες του οδηγού.
 

Ενεργό Cruise Control
Οι αισθητήρες αναγνωρίζουν το προπορευόμενο όχημα και η ταχύτητα ρυθμίζεται αυτόματα, ώστε να διατηρηθεί απόσταση ασφαλείας, την οποία επιλέγει ο οδηγός



Κάμερα 360ο
Τέσσερις κάμερες καταγράφουν εικόνες περιφερειακά του αυτοκινήτου, εμφανίζοντας τες σε μια ενιαία αποτύπωση, ενημερώνοντας τον οδηγό για τα εμπόδια που βρίσκονται γύρω από αυτό.
 

Υποβοήθηση σε αυτοκινητόδρομο & μποτιλιάρισμα
Σύστημα αυτόνομης οδήγησης 2ου επιπέδου, που ελέγχει την ταχύτητα του αυτοκινήτου και διατηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, φροντίζοντας ταυτόχρονα να διατηρεί το αυτοκίνητο στο μέσον της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας.
 

Η τεχνολογία Renault Easy Life φροντίζει για την κορυφαία ασφάλεια των νέων μοντέλων στο δρόμο. Παράλληλα, για την ασφαλή, συνολικά, χρήση του νέου σας αυτοκινήτου, η Renault, μέσω του Εξουσιοδοτημένο Δικτύου Επισκευαστών, φροντίζει για την άριστη λειτουργία του, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες after sales. Επίσης, έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας και για τους κατόχους με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών, με το πρόγραμμα Total Care 5+, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf και συνολικό όφελος έως και 30%, χωρίς όμως να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των Renault και Dacia, ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., καθώς και όλο το  Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών στην Ελλάδα, θέτοντας, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ως κύρια προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων, υποδέχεται το κοινό στις εκθέσεις και τα συνεργεία με πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και φροντίδας, για την ασφαλή παραμονή των επισκεπτών στους χώρους.

Έτσι, εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η καθολική χρήση μάσκας, τα αντισηπτικά gel σε χώρους αναμονής και γραφεία, η αναδιαμόρφωση των χώρων για να τηρείται η φυσική απόσταση των 2 μ., η απολύμανση όλων των αυτοκινήτων πριν την παραλαβή, καθώς επίσης και των εκθεσιακών και Test Drive αυτοκινήτων (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων, χειρόφρενο, μπουτόν κ.λπ.), πριν και μετά την διέλευση των πελατών, ενώ, για την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, μπορεί ο καθένας να κλείσει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ραντεβού, στις ιστοσελίδες www.renault.gr και www.dacia.gr και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda