Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

Προτεραιότητα της Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Γιατί με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει. Δείτε 3 special After Sales υπηρεσίες που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της με 1 κλικ!

Ford - Care Code
Τα υψηλού επιπέδου πρωτόκολλα ασφάλειας, οι online και ανέπαφες υπηρεσίες, αλλά και η μεγάλη βεντάλια παροχών του «Ford Care Code» θέτουν ψηλά τον πήχη του επίσημου δικτύου της Ford, για βόλτες με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Ford - Bonus
Το ήξερες ότι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford επιβραβεύουν τους πιστούς της μάρκας και βάζουν «πλάτη» στη δύσκολη στιγμή με γενναίες εκπτώσεις, καλύπτοντας ακόμα και έως το 100% της ζημιάς; Και όμως, ισχύει! περισσότερα »

Ford - Ανταλλακτικά
Έχετε Ford και θέλετε να το απολαμβάνετε στο 100% και να κρατάτε την αξία του ψηλά; Γνωρίζετε πως αυτό το πετυχαίνετε με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζετε είναι, πως στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford έχετε έκπτωση, ως και 60%,στα γνήσια ανταλλακτικά Ford. περισσότερα »