• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα υψηλού επιπέδου πρωτόκολλα ασφάλειας, οι online και ανέπαφες υπηρεσίες, αλλά και η μεγάλη βεντάλια παροχών του «Ford Care Code» θέτουν ψηλά τον πήχη του επίσημου δικτύου της Ford, για βόλτες με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Ford - Care Code

2.423.477 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2020


 Ford Care Code: Ένας «κώδικας» που δεν… χακάρεται

Το ζητούμενο από όλους και για όλους, τους τελευταίους μήνες, ήταν οι κανόνες υγιεινής, κάτι για το οποίο το επίσημο δίκτυο της Ford φρόντισε από την πρώτη κιόλας στιγμή δείχνοντας στην πράξη πολύ καλά ρεφλέξ. Τα ήδη υψηλά στάνταρ του δικτύου της Ford, ενισχύθηκαν περαιτέρω, ανεβάζοντας τα επίπεδα τις προσφερόμενες υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των πελατών, αλλά και των εργαζομένων. Αρχικά, μπήκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας «No Touch Contacting Business» μέσω του οποίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες απομακρυσμένες ή ανέπαφες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας το μέγιστο επίπεδο υγιεινής και προστασίας. Όσοι από εμάς δεν θέλουν να μεταβούν σε κάποιο συνεργείο, το επίσημο δίκτυο της Ford προσφέρει την υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης χωρίς να επισκεφθούμε τον χώρο τους. Απλά δίνουμε τα κλειδιά στον υπάλληλο Ford που θα μας επισκεφθεί στο χώρο μας, παραλαμβάνουμε -εφόσον επιθυμούμε- αυτοκίνητο εξυπηρέτησης και περιμένουμε απλά να μας επιστρέψουν το δικό μας μετά το πέρας των εργασιών. Φυσικά και το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, όπως και το δικό μας θα απολυμανθούν πριν τα παραλάβουμε, ενώ παράλληλα όσο βρίσκονται στα «χέρια» των ανθρώπων της Ford θα εφαρμόζονται ειδικά προστατευτικά καλύμματα.

"Αν παρομοιάσουμε την κατάσταση ως κάποια επίθεση… hacker, η Ford κατάφερε να ενισχύσει έγκαιρα το anti-virus της κάνοντας το απροσπέλαστο σε οποιονδήποτε κακόβουλο παράγοντα. Αυτή είναι, άλλωστε, και η ουσία του «Ford Care Code». Πως το κατάφερε αυτό; Με τα 7 προστατευτικά «όπλα» της..."
 
Τα 7 προστατευτικά «όπλα» της Ford
Το επίσημο δίκτυο της Ford κρατά εμάς και τους γύρω μας ασφαλείς και έτοιμους να συνεχίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες:

  • βοηθώντας σας να διατηρήσουμε μια ελάχιστη κοινωνική απόσταση 2 μέτρων
  • χρησιμοποιώντας εξοπλισμό προσωπικής προστασίας
  • απολυμαίνοντας το όχημά μας, τα οχήματα εξυπηρέτησης και δοκιμαστικής οδήγησης, καθώς και τις εγκαταστάσεις
  • ελέγχοντας την θερμοκρασία του προσωπικού (καθημερινά)
  • προσφέροντας διαδικτυακές παρουσιάσεις και ανέπαφες παρουσιάσεις στα σημεία πώλησης, αλλά και διαδικτυακές καταχωρήσεις ραντεβού στο συνεργείο
  • προσφέροντας ανέπαφη, χωρίς συνοδεία δοκιμαστική οδήγηση στο σπίτι ή στα σημεία πώλησης
  • και φυσικά υποστηρίζοντάς ανέπαφες διαδικασίες πληρωμής.
Έχοντας, λοιπόν, όλα αυτά στη διάθεσή μας, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κλείσουμε online από τον καναπέ του σπιτιού μας το ραντεβού για την συντήρηση του Ford μας, ή για το test drive του Ford που ονειρευόμαστε, και όλα αυτά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μπαίνοντας στο επίσημο site της Ford στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 8 σχόλια