Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Στο Top5 των κατασκευαστών Ελαστικών παγκοσμίως. Τεχνολογικά προηγμένα, premium ελαστικά που εγγυώνται τη βέλτιστη οδηγική απόδοση για τα αυτοκίνητα των κατασκευαστών που τα επιλέγουν ως 1ης τοποθέτησης (δοκιμάζονται σε πάνω από 50 χαρακτηριστικά απόδοσης)! Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3
Η 3η γενιά της βραβευμένης γκάμας ελαστικών 4 εποχών της Goodyear. Mε πρόσφατη διεθνή διάκριση μεταξύ όλων των ελαστικών 4 εποχών για τις απόλυτες επιδόσεις του σε όλες τις συνθήκες καιρού, το δυναμικό κράτημα και την υψηλή χιλιομετρική απόδοση του! Δείτε με 1 κλίκ περισσότερα για το Top αυτό μοντέλο. περισσότερα »

Goodyear EfficientGrip Performance 2
Το νέο ελαστικό της Goodyear παρέχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση, αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus Technology η οποία δίνει υψηλή ελαστικότητα & ευκαμψία του πέλματος (βοηθάει στη μικρότερη φθορά του ελαστικού από το τραχύ οδόστρωμα σε εύρος θερμοκρασιών χωρίς συμβιβασμό απόδοσης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. περισσότερα »

Goodyear Eagle F1 Supersport
Σχεδιασμένο ειδικά για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στο δρόμο. Ένα ελαστικό εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα αγωνιστικά για ασυναγώνιστη πρόσφυση & χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα. Eκπληκτικές επιδόσεις, εξαιρετικό φρενάρισμα & χειρισμός σε βρεγμένο οδόστρωμα. Σταθερότητα οδήγησης ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες και βελτιωμένες επιδόσεις στις στροφές. Δείτε με 1 κλίκ περισσότερα γι αυτό το μοντέλο. περισσότερα »