Το νέο ελαστικό της Goodyear παρέχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση, αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus Technology η οποία δίνει υψηλ

Το νέο ελαστικό της Goodyear παρέχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση, αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus Technology η οποία δίνει υψηλή ελαστικότητα & ευκαμψία του πέλματος (βοηθάει στη μικρότερη φθορά του ελαστικού από το τραχύ οδόστρωμα σε εύρος θερμοκρασιών χωρίς συμβιβασμό απόδοσης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Goodyear EfficientGrip Performance 2

2.664.434 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Goodyear με το νέο ελαστικό EfficientGrip Performance 2 προσφέρει ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα. Το νέο ελα­στικό, διάδοχος του EfficientGrip Performance, εμπλουτίστηκε με καινοτόμες τεχνολογίες και ήρθε για να ικανοποι­ήσει τους πλέον απαιτητικούς οδηγούς με ζάντες από 15'' έως 19'' που αναζητούν από τα ελαστικά τους υψηλή χιλι­ομετρική απόδοση και ταυτόχρονα κορυφαίες επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το θερινό ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομε­τρική απόδοση. Η απόδειξη βρίσκεται στη δοκι­μή του ανεξάρτητου φορέα TUV, τα αποτελέσματα της οποίας μπορείτε να δείτε στο www.goodyear.gr. Το Goodyear EfficientGrip Performance είναι σχεδιασμένο για να παρέχει επιδόσεις και ασφάλεια μακράς διαρκείας.

 

«Καταπίνει τα χιλιόμετρα»
Το νέο ελαστικό της Goodyear παρέχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή χιλιομετρική απόδοση, αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Το πετυχαίνει χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus Technology. Συγκεκριμένα η υψηλή ελαστικότητα και ευκαμψία του πέλματος βοηθάει στη μικρότερη φθορά του ελαστικού που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα σε ένα εύρος θερμοκρασιών χωρίς κανέναν συμβιβασμό απόδοσης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Δείτε πως λειτουργεί η τεχνολογία Mileage Plus Technology στο παρακάτω βίντεο:

Tα καινοτόμα χαρακτηριστικά του EfficientGrip Performance 2

Η υψηλή ελαστικότητα και ευκαμψία του πέλματος. Βοηθάει στη μικρότερη φθορά των ελαστικών που προκαλείται από το τραχύ οδόστρωμα, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα επιτυγχάνονται χάρη στην τεχνολογία Wet Braking της Goodyear. Συγκριμένα ο αυξημένος αριθμό επιμηκυμένων άκρων πρόσφυσης, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη ακαμψία του υλικού τους, διευκολύνουν την απομάκρυνση του νερού και μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες.

Δείτε πως λειτουργεί η τεχνολογία Wet Braking στο παρακάτω βίντεο:

Παράλληλα, η τεχνολογία Dry Stability Plus προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές στο στεγνό οδόστρωμα. Οι μεγαλύτερες λωρίδες στο κέντρο του πέλματος επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ακαμψία– προσφέροντας αυξημένη σταθερότητα σε έκτακτες συνθήκες, για ακόμα πιο ασφαλή οδήγηση.

Δείτε πως λειτουργεί η τεχνολογία Dry Stability Plus στο παρακάτω βίντεο:

Το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2 είναι διαθέσιμο σε 45 διαστάσεις.

Δείτε με 1 κλίκhttps://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/why-goodyear/efficientgrip-performance-2.html

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
NISSAN