Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Tο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της Kia, το EV6, παρομοιάστηκε με την Porsche Taycan. Όχι και άδικα με 585 ίππους, ντιζάιν sportscar, χώρους μεγαλύτερους του ολοκαίνουργιου Sorento με νέα σχεδίαση και πλατφόρμα αλλά και τεχνολογία αιχμής. Τι αυτονομία έχουν και τι άλλο κρύβουν κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμά τους τα δύο μοντέλα; Δείτε και μάθετε τα πάντα για το Sportage και το ανανεωμένο Picanto!

Kia EV6
Tο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της Kia, το EV6, παρομοιάστηκε με την Porsche Taycan. Όχι και άδικα με 585 ίππους, ντιζάιν sportscar, χώρους μεγαλύτερους του Sorento και τεχνολογία αιχμής. Τι αυτονομία έχει και τι άλλο κρύβει κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμά του; περισσότερα »

Kia Picanto GT Line
Αν αναζητάτε μια πικάντικη πρόταση σε εμφάνιση, ποιότητα και επιδόσεις για να κινήστε μέσα στην πόλη, τότε μην ψάχνετε άλλο. Το Kia Picanto, ειδικά στην έκδοση GT Line, είναι το μοντέλο για εσάς. περισσότερα »

Kia Sorento
Το νέο Kia Sorento έκανε ντεμπούτο την άνοιξη της περασμένης χρονιάς, λανσάροντας νέο σχεδιασμό και νέα πλατφόρμα. Πλέον, διατίθεται σε υβριδική και Plug-in υβριδική επιλογή, αλλά και με αρκετή τεχνολογία. περισσότερα »

Kia Sportage
Έξυπνοι κινητήρες και έξυπνες τεχνολογίες που προσφέρουν καλές επιδόσεις, μειωμένες εκπομπές ρύπων, μειωμένο κόστος μετακίνησης, ευχάριστη εμπειρία οδήγησης και μειωμένο κόστος κτήσης. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επιλέξει κανείς το υβριδικό Kia Sportage. περισσότερα »