11 φωτογραφίες »

Έξυπνοι κινητήρες και έξυπνες τεχνολογίες που προσφέρουν καλές επιδόσεις, μειωμένες εκπομπές ρύπων, μειωμένο κόστος μετακίνησης, ευχάριστη εμπειρία οδήγησης και μειωμένο κόστος κτήσης. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επιλέξει κανείς το υβριδικό Kia Sportage.

Kia Sportage

2.155.187 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Έξυπνοι κινητήρες και έξυπνες τεχνολογίες που προσφέρουν καλές επιδόσεις, μειωμένες εκπομπές ρύπων, μειωμένο κόστος μετακίνησης, ευχάριστη εμπειρία οδήγησης και μειωμένο κόστος κτήσης. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για να επιλέξει κανείς το υβριδικό Kia Sportage.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση με επίκεντρο τα φανάρια και τις λεπτομέρειες της έκδοσης GT Line (π.χ. λεπτομέρειες χρωμίου στο αμάξωμα), η κορυφαία ποιότητα κατασκευής (βλ. μαλακά υλικά στο ταμπλό και άριστη συναρμογή), οι πλούσιοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (από 439 έως 1.428 λτ.) και η άριστη οδική συμπεριφορά στην οποία ξεχωρίζουν η κορυφαία ποιότητα κύλισης, η άνεση και η ασφάλεια είναι μερικά μόνο από τα προτερήματα του Kia Sportage, αφού σε αυτά πρέπει οπωσδήποτε να προστεθούν ο value for money χαρακτήρας και η υβριδική 48 V τεχνολογία που προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτά αναλυτικά και γιατί να επιλέξει κανείς το υβριδικό Kia Sportage 48 V Hybrid;
 
Κορυφαίες επιδόσεις
Το Kia Sportage 48 V Hybrid έχει τις ίδιες υψηλές επιδόσεις που έχει και ένας πετρελαιοκινητήρας. Αυτό σημαίνει ότι έχει υψηλή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών, χωρίς όμως να κουράζεται το ίδιο ο κινητήρας. Πιο συγκεκριμένα, η ισχύς του 1,6 CRDI ανέρχεται στα 136 άλογα και η ροπή στα 320 Nm, τα οποία είναι διαθέσιμα από τις 2.000 σ.α.λ. εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις. Ενδεικτικά, το 0-100 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε 11,4 δλ., ενώ το 60-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 7,8 δλ..
 
Μειωμένες εκπομπές ρύπων
Ο ηλεκτροκινητήρας του Kia Sportage 48 V Hybrid υποβοηθά το συμβατικό πετρελαιοκινητήρα, κάνοντάς τον έτσι να δουλεύει πιο ομαλά. Επιτρέπει, επίσης, στη μηχανή να σβήνει πιο συχνά, πράγμα που οδηγεί σε χαμηλότερη εκπομπή ρύπων και καθαρότερο αέρα για όλους. Αναλυτικότερα, οι εκπομπές ρύπων στην 2κίνητη έκδοση με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο είναι κατά NEDC 2 μόλις 110 γρ/χλμ., πράγμα που μεταφράζεται εκτός των άλλων και σε μειωμένα τέλη κυκλοφορίας.
 
Μειωμένο κόστος μετακίνησης
Η χρήση λιγότερων καυσίμων δεν σηματοδοτεί κάτι καλό μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τα οικονομικά σας. Η βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, που μπορεί να φτάσει μέχρι 10%, μεταφράζεται σε λιγότερα έξοδα για καύσιμα. Στην προκειμένη περίπτωση του Kia Sportage 48 V Hybrid η μέση κατανάλωση για την 2κινητη έκδοση είναι μόλις 4,2 λτ./100 χλμ. με το χειροκίνητο κιβώτιο και 4,3 λτ./100 χλμ. με το κορυφαίο αυτόματο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.
 
Μειωμένο κόστος κτήσης
Λόγω του υβριδικού του χαρακτήρα, το νέο Sportage Hybrid προσφέρει οικονομικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα συμβατικό όχημα. Πιο συγκεκριμένα, επωφελείται από το κατά 50% μειωμένο ΕΤΤ (Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης), από τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και όλα τα μοντέλα της Kia συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών, η οποία σας επιτρέπει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Το Kia Sportage με την 48V υβριδική τεχνολογία έχει αρχική τιμή 23.590 και προσφέρεται σε ποικιλία εκδόσεων με επιλογή ανάμεσα σε 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και 7-DCT, 2WD και 4WD. Πλούσιο με top συστήματα ασφαλείας είναι κάθε επίπεδο εξοπλισμού, με κορυφαίο εκείνο του GT Line που διαθέτει σπορ εξωτερική εμφάνιση και δυναμικά σπορ στοιχεία στο εσωτερικό. Στα παραπάνω προσθέστε και τα 5 χρόνια δωρεάν service που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία και απαλλαχτείτε από κάθε πονοκέφαλο!

Δειτε περισσότερα από 80 αυτοκίνητα της Εκθεσης

Ford: Διάλεξε το δικό σου Ford με 0% προκαταβολή
Peugeot: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια οδική βοήθει
Citroen: Εξτρα έκπτωση 1000€ για τους επισκέπτες της έκθεση
Renault: Με εκπτώσεις και δώρο το LPG
Kia: Μεγάλες εκπτώσεις και 5 χρόνια δωρεάν service
Mercedes: GLA χωρίς προκαταβολή

Mercedes
KIA