ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αγαπητό auto τρίτη ειμαι ο Παντίδος Θεόδωρος σας ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο που μας προσφέρατε.
Η περιοχή που επιλέξαμε να πάμε ταξίδι ήταν τα υπέροχα Ιωάννινα διότι υπάρχουν πολλές επιλογές για αξιοθέατα και είναι και όλα σχετικά κοντά το ένα με το άλλο και με πολλές επιλογές για φαί . 
Οι μέρες που επιλέξαμε ήταν καθημερινές στο ταξίδι ήμασταν εγώ με την γυναίκα μου και τα δυο μας παιδιά, μείναμε στο Z hotel σε ένα ξενοδοχείο με ένα υπέροχο πάρκο και παιδική χαρά μπροστά, άνετο δημόσιο παρκινγκ και την Παμβώτιδα στα 50 μετρά.

Το ξενοδοχείο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την καθαριότητα την εξυπηρέτηση την ησυχία και το φανταστικό πρωινό τους. 

Να συνεχίσετε να μας προσφέρεται άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το αυτοκίνητο όπως κάνετε τόσα χρόνια και σας ευχαριστούμε γιαυτό και τα υπέροχα δώρα -ταξίδια.


Η ομορφιά των Ιωαννίνων