10 λόγοι για να Πάμε

56247 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις ανατολικές υπώρειες των Αγράφων, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη θεσσαλική πεδιάδα και την Καρδίτσα υπάρχει ένας τόπος μαγικός που δεν χορταίνεις να τον απολαμβάνεις. Κελαριστά ρυάκια, αγέρωχα έλατα και καστανιές, όμορφα χωριά και χιονισμένες κορφές ποζάρουν γύρω από τις όχθες της τεχνητής λίμνης Πλαστήρα και σε ταξιδεύουν στην καρδιά της πιο όμορφης ορεινής φύσης.

Παντού κοπάδια να βόσκουν στα λιβάδια, παρέες κάνουν ποδηλασία, πολύχρωμα κανό ταράζουν τα ήρεμα λιμνίσια νερά. Σε τούτη την ορεινή γωνιά της Θεσσαλίας η αλλαγή των εποχών ξεσπά με εκρηκτικούς ρυθμούς παρασέρνοντας τις αισθήσεις σε μια ατέρμονη απόλαυση.
Εδώ θα απολαύσετε τα γυρίσματα των καιρών, θα δείτε τα φθινοπωρινά δάση σε όλες τις ζεστές αποχρώσεις της γης, θα περπατήσετε σε όμορφα φαράγγια και σιωπηλά μονοπάτια, θα φωτογραφίσετε τη γαλήνη των βουνών να καθρεφτίζεται στο ατάραχο νερό, θα κάνετε ποδήλατο και ιππασία στην ακρολιμνιά, θα δοκιμάσετε αυθεντικούς μεζέδες σε παραδοσιακές ταβέρνες, θα νοιώσετε για λίγο την ομορφιά της ορεινής φύσης να σας αγκαλιάζει από παντού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ