Anatolia Hotel - Κομοτηνή

27835 Επισκέψεις στο άρθρο

Πιστοί στο γνωστό ελληνικό ρητό «Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται» το ξενοδοχείο ANATOLIA KOMOTINI προσφέρει στους πελάτες του ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό με έμφαση στα τοπικά προϊόντα και την παράδοση της Θράκης.

Πλούσια είναι και η επιλογή σε όλα τα άλλα ήδη. Ενδεικτικά ο πελάτης έχει να διαλέξει από τριών ειδών μαγειρευτά αυγά, αλλαντικά ελληνικής παρασκευής, φρούτα που καλλιεργούνται από ντόπιους παραγωγούς στον ευλογημένο κάμπο της Ροδόπης καθώς και μέλι παραγωγής του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Κομοτηνής. Γάλα και γιαούρτι Θρακικών εργοστασίων, διάφορα είδη δημητριακών, μαρμελάδες και σπιτικές μηλόπιτες συμπληρώνουν ένα πλούσιο, ποιοτικό, μεσογειακό πρωινό το οποίο προσφέρει στον φιλοξενούμενο μια γνωριμία με μια παράδοση ελληνική με σεβασμό ως προς τις γεύσεις του τόπου.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με τον περίφημο ελληνικό καφέ που παράγεται με μεράκι πολλών γενεών στα οικογενειακά εργαστήρια της Κομοτηνής (ή με το διακεκριμένο «τσάι του βουνού» από την οροσειρά της Ροδόπης).

Στον μπουφέ βρίσκει κανείς επιλογή από ποικιλία εδεσμάτων ξεκινώντας από τα αρτοσκευάσματα και βεβαίως το ψωμί που ψήνεται καθημερινά στους παραδοσιακούς φούρνους της πόλης, κουλούρι και μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σπιτικά κέικ βανίλιας και σοκολάτας. Στα τυροκομικά ξεχωρίζουν η εξαιρετική φέτα τοπικής παραγωγής καθώς και το γνωστό καπνιστό τυρί Βερμίου.

 

Δείτε περισσότερα για την Κομοτηνή

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ