«Αξιοθέατο» ψάρι 30 κιλών

Διαβάστηκε από 1745 αναγνώστες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ψάρι 30 κιλών που «πιάστηκε» στα Χανιά.

 
 «Είχα δέσει την βάρκα στην προβλήτα στο Λουτρό και εκείνη την ώρα έκανα ντουζ στην πρύμνη. Ξαφνικά βλέπω μία τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα. Λέω από μέσα μου ότι και να είναι θα φύγει. Όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος» λέει ο Χανιώτης Νίκος Παπουτσάκης. 

Συνεχίζει, λέγοντας «Σε λιγότερο από 3 λεπτά βουτάει στο νερό και βλέπει το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει. Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα. Αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντουφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του».

Φυσικά, έγινε αξιοθέατο, αφού πολλοί έσπευσαν να το δουν από κοντά.

Tags: ΧΑΝΙΑ
 

που να μεινετε - ΧΑΝΙΑ

  • Παράδοση μέσα στην καρδιά της πόλης

    Χτισμένο στις αρχές του 18ου αιώνα και ανακαινισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, το διαμέρισμα ή η οικογενειακή σουίτα του NF1 Stone House στο κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων αποτελούν την ιδανική επιλογή για διαμονή εκεί που χτυπά ο παλμός της Κρήτης.
     6943824391 Περισσότερα

τι να κανετε - ΧΑΝΙΑ

  • Ξεναγήσου στην παραγωγή του ελαιόλαδου

    Η  Terra Creta ιδρύθηκε το 2001 από Κρητικούς με βαθιά γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του ελαιολάδου. Βασικός στόχος τους είναι η παραγωγή και η προώθηση στους καταναλωτές παγκοσμίως της ανώτερης ποιοτικά, πιστοποιημένης ποικιλίας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
     2824083340 Περισσότερα