Αλλάζει εικόνα η παραλιακή της Πάτρας

Διαβάστηκε από 1236 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Τα παραλιακά τμήματα της Πάτρας αρχίζουν και αλλάζουν και μετατρέπονται σε χώρους πεζοπορίας, άθλησης, αναψυχής αναδεικνύοντας διαφορετικά την παραλιακή περιοχή.

 
Συγκεκριμένα,το νότιο πάρκο, που βρίσκεται ανάμεσα στο νότιο και στο βόρειο λιμάνι και η παραλιακή περιοχή που εκτείνεται από το βόρειο λιμάνι, μέχρι την πλαζ και το τέλος της Αγυιάς, είναι αγαπημένοι προρορισμοί των πατρινών, όπου καθημερινά τους επισκέπτονται πολλοί επισκέπτες.
Δρόμοι ποδηλασίας, γήπεδα μπάσκετ είναι κάποια από τα πρώτα έργα,ενώ αναμένεται να αναπτυχθεί κι άλλο αυτό το κομμάτι της Πάτρας.

 

που να μεινετε - ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ

  • Στην καρδιά του μύθου της Πελοποννήσου

    Χαρείτε την διαμονή σας στο Διακοπτόστις βίλλες και τα διαμερίσματα Stavento με θέα τον καταπράσινο κήπο και την μαγευτική θάλασσα, στη βραβευμένη παραλία της Πούντας! Απολαύστε, ακόμα, τις γαστρονομικές προτάσεις του Stavento restaurant παρέα με το αγαπημένο σας κρασί. Περισσότερα
  • Ο απόλυτος γαλαζοπράσινος συνδιασμός

    Το Florida Blue Bay Resort βρίσκεται στην Αχαΐα στο βορειότερο κομμάτι της Πελοποννήσου. Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το γραφικό χωριό του Ψαθόπυργου. Οι εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει, το πανέμορφο περιβάλλον του και η εντυπωσιακή θέα στον Κορινθιακό κόλπο θα κάνει την επίσκεψή σας απλά αξέχαστη. Περισσότερα