Ασφαλής και οικονομική επιλογή!

3320 Επισκέψεις στο άρθρο

Για ενοικίαση αυτοκινήτου χρειαζόμαστε ασφαλείς και οικονομικές επιλογές.

Η Express Car Rental ιδρύθηκε από τον Ντένη Μοσχόπουλο το 1984 και από τότε αναπτύχθηκε από μια μικρή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων στον τομέα του τοπικού τουρισμού στο νησί της Κεφαλονιάς. Σκοπός της είναι πάντα να παρέχει ασφαλή και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτων με φιλική και πιο προσωπική προσέγγιση.

Στο πέρασμα των χρόνων και ειδικά μετά το 1998, όταν η Express Car Rental ξεκίνησε για πρώτη φορά τη διαδικτυακή της παρουσία, έχει παράσχει τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 20.000 τουρίστες στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παρά την ταχεία της ανάπτυξη κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η οικογενειακή εταιρεία διατήρησε τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της, τα οποία δεν είναι άλλα από την αξιόπιστηοικονομική και φιλική προσέγγισή στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχει.

Η ιστοσελίδα προσφέρει ένα εύκολο στη χρήση σύστημα online ενοικίασης αυτοκινήτου, που σας επιτρέπει να ενοικιάζετε αυτοκίνητο στη Λάσση, τον Λουρδά και το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ελπίζοντας ότι θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο νησί της Κεφαλονιάς, η Express Car Rental σας προσκαλεί να επιλέξετε την ποιότητα, την ασφάλεια και τις χαμηλές τιμές της για τις ανάγκες μετακίνησής σας κατά τη διαμονή σας στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης!