Η πανέμορφη βασίλισσα του Μαρόκου και οι άλλοι

8633 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ο απόλυτος προορισμός και για τους «κοινούς θνητούς» αλλά και για τους «γαλαζοαίματους» με βασιλιάδες από κάθε γωνιά του κόσμου να επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 
Η πανέμορφη βασίλισσα του Μαρόκου στην Τζια
Η Τζια απέκτησε ένα νέο αξιοθέατο. Πήγαινε στην περιοχή Κούνδουρος και φτάσε δες την υπερπολυτελή έπαυλη που αγόρασε η βασίλισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα στο νησί. Της κόστισε το αμύθητο ποσό των 3,8 εκατ. ευρώ και πού ξέρεις μπορεί κυκλοφορώντας στα στενά της Τζιας να δεις ξαφνικά την εντυπωσιακή κοκκινομάλλα βασίλισσα να απολαμβάνει τον καφέ της.

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας στο Πόρτο Χέλι
Υπερπολυτελή έπαυλη αξίας 4,5 εκατ. ευρώ αγόρασε στο Πόρτο Χέλι ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος - Αλέξανδρος και η σύζυγός του Μάξιμα Σορεγιέτα. Το βασιλικό ζεύγος επέλεξε μία πολυτελή κατοικία σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, δίπλα από τη θάλασσα σε συγκρότημα τριών κατοικιών με πισίνα. Στην έπαυλη είχε φιλοξενηθεί κατά καιρούς όλη η ολλανδική βασιλική οικογένεια. 

Tour στην Ελλάδα για τη βασίλισσα του Μπαχρέιν
Διακοπές στην Ελλάδα για σχεδόν ένα μήνα απόλαυσε φέτος η βασίλισσα του Μπαχρέιν. Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa επέβαινε σχεδόν όλο τον Αύγουστο στην υπερπολυτελή θαλαμηγό «My Alwaeli» και επισκέφτηκε την Πάρο, το Ναύπλιο αλλά και άλλα ελληνικά μέρη δείχνοντας την επιλογή της στις ομορφιές της χώρας μας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος στην Χαλκιδική
Η αγάπη του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα Πάρκερ για την Χαλκιδική και την Ελλάδα είναι γνωστή καθώς κάθε χρόνο επισκέπτονται τη χώρα μας για να περάσουν εδώ μέρος των διακοπών τους. Αυτό συνέβη και φέτος με το πριγκιπικό ζεύγος να επιλέγει την μαγευτική Αμμουλιανή της Χαλκιδικής για ένα χαλαρωτικό τριήμερο. Πληροφορίες των τοπικών δημοσιογραφικών μέσων ανέφεραν επίσης πως ο Κάρολος επισκέφτηκε και το Αγιο Όρος και πιο συγκεκριμένα τη Μονή Βατοπεδίου.