Ανδρος

Πόρος

Ηράκλειο-Κρήτη

Σκόπελος

Οικονομικοί προορισμοί τελευταίας στιγμής

6766 Επισκέψεις στο άρθρο

Οργάνωσε τις διακοπές σου αυτήν την στιγμή και βρες τα μέρη, που θα περάσεις οικονομικά, αλλά και ποιοτικά.

 
Σίγουρα οι οργανωμένες διακοπές είναι ό,τι καλύτερο γιατί έχεις οργανώσει σχεδόν τα πάντα στην εντέλεια και έτσι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Τι γίνεται, όμως όταν ξαφνικά προκύπτει από τα γεγονότα, πως θέλουμε να κάνουμε «ξαφνικές» διακοπές; Σκεφτόμαστε, πως είναι αδύνατον να γίνει αυτό, καθώς δύσκολα να βρούμε και οικονομικές τιμές για να πάμε κάπου την τελευταία στιγμή.Δεν είναι έτσι ακριβώς, όμως τα πράγματα.

Στην Ανδρο, στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις.
Η Ανδρος  βρίσκεται σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα, ενώ τα εισιτήρια και τα δωμάτια έχουν πολύ προσιτές τιμές.  Όμορφα νεοκλασικά και σπίτια, πλακόστρωτοι πεζόδρομοι και πλατείες, γραφικά σοκάκια, εκκλησίες, μουσεία, εμπορικά καταστήματα, καφέ και μπαρ συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Εδώ, μπορείς να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να επισκεφτείς  τα δεκάδες μουσεία, αλλά και να θαυμάσεις ένα τοπίο νησιώτικο απαράμιλλης ομορφιάς.

Πόρος, στο νησί που περπατάς και ξανά περπατάς με θέα το πράσινο.
Ο Πόρος βρίσκεται στην καρδιά του κάθε καλοκαιριού. Ένας βασικός λόγος είναι ότι δεν απαιτείται καθόλου σχεδόν η χρήση του αυτοκινήτου. Έτσι, θα ήταν μάλλον καλύτερα μόλις βγείτε από το φέρι να αφήσεις το όχημά σου σε κάποιον χώρο στάθμευσης και να συνεχίσεις με τα πόδια. Το κατάφυτο πράσινο είναι έκδηλο παντού σε κάθε γειτονιά. Τοπ νεοκλασικό κτίριο που ήταν το σπίτι του πρωθυπουργού Κορυζή και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Ακόμη, το Ρολόι στον γρανιτένιο βράχο διαθέτει υπέροχη πανοραμικλη θέα.

Κρήτη, στην μεγαλόνησο θα διασκεδάσεις και έχεις πολλές επιλογές για το τι θα κάνεις.
Καθημερινά αναχωρούν πλοία από το λιμάνι του Πειραιά και τις πρωινές ώρες το καλοκαίρι  , όπου  στα  εισιτήρια των πλοίων υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα του αεροπλάνου. Όσο για τα καταλύματα, θα βρεις τα πάντα. Στο κέντρο των πόλεων υπάρχουν πολλές επιλογές, προκειμένου να ξοδέψεις λιγότερα  και να μείνεις περισσότερο. Ακόμη και ξαφνικά κατεβαίνεις Πειραιά και σαλπάρεις.

Σκόπελος, η απόλυτη χαλάρωση στο γαλαζοπράσινο νησί.
Κοντινή σχετικά απόσταση από την Αθήνα, που τα διαθέτει όλα πράσινο, γαλαζοπράσινα νερά, βόλτες σε μικρά χωριουδάκια και χαλαρές επιλογές διασκέδασης πας στο γαλαζοπράσινο νησί των Σποράδων.
 Η Χώρα είναι αμφιθεατρικά χτισμένη και χαρακτηρίζεται από την  απλότητα της. Λευκά σοκάκια μαγνητίζουν  τον κάθε επισκέπτη. Κρυστάλλινα νερά και όμορφες αμμουδιές και οικονομικά καταλύματα σε περιμένουν.