Δρόμος γιορτής στη Βεγορίτιδα! (video)

1835 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι Road Runners Arnissas μαζί με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής της Βεγορίτιδας διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 7ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν.

 
Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν. Για 7η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε.
Η διαδρομή έχει μικρές διαφορές έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στην λίμνη.

Δείτε το video:


Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών και σε συνδυασμό με την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στην Έδεσσα, σας καλούν να συνδυάσετε τις δυο εκδηλώσεις και να οργανώσετε μια εκδρομή για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας. Θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε παραδοσιακά χορευτικά τμήματα στην 
απονομή των αθλητών.  Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές.  

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά  και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 5€

Φόρμα Συμμετοχής: https://goo.gl/forms/iLzv1fPj6HMeUWwx2
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Γκάτσος Σταύρος  6949283633 
Καραβίτης Βασίλης 6937667307
Βαρδάρης Χρήστος 6977439541