Βόλος

Κατερίνη

Χαλκίδα

Κόρινθος

Εκδρομές με το τρένο

6119 Επισκέψεις στο άρθρο

Εκδρομές, που πρέπει να κάνεις με το τρένο. Γνώρισε τους προορισμούς, που μαγεύουν και οργάνωσε την εκδρομή σου άμεσα.

 
Το ταξίδι με το τρένο, μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή, πιο ρομαντική σύμφωνα με πολλούς. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι να κάνετε διακοπές διαλέγοντας το τρένο, ως μέσο μεταφοράς. Καταρχάς, είστε άνετοι, γλυτώνετε χρήματα και διασκεδάζετε παρέα. Βρείτε παρακάτω τους προορισμούς, που μπορείτε να πάτε με το τρένο.

Ο Βόλος είναι μια φιλόξενη πόλη, που θα διασκεδάσεις και θα μπορέσεις να την εκμεταλλευτείς για πολλές εκδρομές.
Ο Βόλος είναι μια πολύ φιλόξενη πόλη, που διαθέτει εκατοντάδες μαγαζιά με υπέροχη κουζίνα. Δεν υπάρχει περίπτωση στο Βόλο να μην βρείτε αυτό, που ζητάτε για ένα εύγεστο γεύμα . Τσιπουράδικα, μεζεδοπωλεία και εύθυμη διάθεση είναι εμφανή σε κάθε μεριά. Εδώ,θα μπορέσετε να διασκεδάσετε, αλλά και να πάτε στο Πήλιο,όπου φημίζεται για τις μοναδικές παραλίες, που ονομάζεται και ως μπαλκόνι του Αιγαίου. Παραλίες, όπως ο Μυλοπόταμος, Αγιοι Σαράντα, Πλάκα, Ποτιστικά φημίζονται για τα κρυστάλλινα νερά τους.

Στη Χαλκίδα, θα βρεις τις ελληνικές Σεϋχέλλες  και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου.
Η Χαλκίδα αποτελεί ιδανικό προορισμό για πολλούς λόγους. Καταρχάς, όταν φτάσετε με το τρένο στη Χαλκίδα θα δείτε μία πανέμορφη πόλη, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία μεγάλη πόλη. Εννοώντας, ότι διαθέτει μία πόλη που έχει ανέσεις για όλους και για όλες τις τσέπες. Επίσης, διαθέτει πεντακάθαρες παραλίες, όμως ξεχωρίζει για τα Λιχαδονήσια, τις ελληνικές Σεϋχέλλες όπως αποκαλούνται από πολλούς. Αυτά τα μικρά νησιά είνα δημοφιλή για τα πρασινογάλαζα νερά τους και το κατάφυτο τοπίο.

Στην Κατερίνη, θα βρεις παραλία  για να κάνεις μπάνιο 80 χιλιομέτρων και θα ανακαλύψεις το ξεχωριστό Λιτόχωρο.
Καταρχάς, πρόκειται για μια μικρή πόλη δίπλα στη Θεσσαλονίκη, ιδανική να την εμπισκεφτεί κάποιος όλον τον χρόνο μάλιστα διαθέτει και συγκλονιστικό αρχαιολογικό χώρο. Στο  ξακουστό Δίον η αρχαία ιστορία και η ελληνική ομορφιά συνδέονται, ενώνονται και μας αφήνουν άναυδους. Η Κατερίνη είναι γεμάτη καφέ και μπαρ, που ξεχειλίζουν κάθε βράδυ από κόσμο. Μια πεντακάθαρη και υπέροχη αμμουδερή παραλία, με μήκος που ξεπερνά τα 80 χιλιόμετρα. Ακόμη, ξεχωρίζει το όμορφο Λιτόχωρο .Σε αυτό το γραφικό μέρος, μπορείτε να κάνετε ορειβασία στον Όλυμπο ή να απολαύσετε τη θάλασσα .Το Λιτόχωρο βρίσκεται χτισμένο κάτω από τον Όλυμπο και διαθέτει και βουνό και θάλασσα. 

Κόρινθο για  εκείνους που τολμούν bungee jumping και Λουτράκι για τους πιο χαλαρούς.
Κόρινθος, η ιδανική πόλη που θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την εξόρμηση σας. Αρχικά, για όσους αγαπούν τα x-treme θα κάνουν bungee jumping για εκείνους, αλλά μπορείτε απλά να παραμείνετε παρατηρητές. Εδώ θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές παραλιακά και θα κάνετε μπάνιο στη θάλασσα με θέα τα Γεράνεια Όρη. Ακόμη, είναι δίπλα και το Λουτράκι, όπου υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας στο διάσημο καζίνο και να περάσετε κοσμοπολίτικα βράδυα.