Εκεί που «γράφτηκε» ελληνική ιστορία

Διαβάστηκε από 5505 αναγνώστες

Φύγε τώρα για ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ελληνικής ιστορίας που κάθε Έλληνας πρέπει να επισκεφτεί και ανακάλυψε ένα υπέροχο χωριό και την περιοχή του.

 
Πέρνα το Σαββατοκύριακό σου γιορτάζοντας την 25η Μαρτίου στο μέρος όπου σύμφωνα με την ιστορία ξεκίνησαν όλα. Το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και τα Καλάβρυτα γενικά, γιορτάζουν με εκδηλώσεις την έναρξη της ελληνικής επανάστασης και πρόκειται για μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • loukia

    Ο χριστιανισμός και ο Ελληνισμός εκεί, κάποιων ανθρώπων, "ΜΥΡΙΖΕΙ" ακόμα και ευτυχώς, κ.τ.λ. για εμάς τους υπόλοιπους να παραδειγματιζόμαστε το πως ωφείλουμε να είμαστε ως Έλληνες... και βάση του φιλοσόφου Αριστοτέλη και του Αγίου Γρηγορίου του παλαμά... ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ.-

      1

που να μεινετε - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

  • Καλύπτει κάθε προσδοκία

    Το ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα είναι ένα νέο παραδοσιακό Ξενοδοχείο στην όμορφη Βλασία Καλαβρύτων. Μια όαση γαλήνης και άνεσης σε ένα από τα πιο όμοραφα χωριά της ορεινής Αχαϊας.Μόλις 50 λεπτά από την Πάτρα, 3 ώρες από την Αθήνα και 15 λεπτά από τα ιστορικά Καλάβρυτα.
     2692041003 Περισσότερα

τι να κανετε - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ