Η Easyjet φέρνει τουρίστες στο Ιόνιο

Διαβάστηκε από 2057 αναγνώστες

Μεγάλο αριθμό τουριστών σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά αναμένεται να φέρουν οι νέες πτήσεις της Easyjet προς τα δύο νησιά του Ιονίου.

 
Από τον Αύγουστο του 2018 αναμένεται να συνδεθούν τα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς με το Βερολίνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας Easyjet. 

Η σύνδεση από την Κέρκυρα προς το Αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου θα γίνεται 2 φόρες τη βδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή) και θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου 2018. Από την άλλη στις 3 Αυγούστου του 2018 θα ξεκινήσει η σύνδεση του Αεροδρομίου Tegel με την Κεφαλονιά, επίσης με δύο πτήσεις τη βδομάδα.

 

 

που να μεινετε - ΚΕΡΚΥΡΑ

 • Η απόλυτη και πιο γνήσια ομορφιά

  Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Paradise Inn 3 αστέρων στην πανέμορφη Κέρκυρα, κοντά στην κοσμοπολίτικη Παλαιοκαστρίτσα, είναι το σημείο όπου θα ανακαλύψετε την ομορφιά και την ηρεμία που αναζητάτε για τις διακοπές σας!
   2663041119 Περισσότερα

που να μεινετε - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

 • Ήρεμες διακοπές υψηλού επιπέδου

  Απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και αυθεντική ελληνική φιλοξενία, συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας των ιδανικών διακοπών στο Cephalonia Palace, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ξεγνοιασιάς στους επισκέπτες.
   2671091111, 2671093112 Περισσότερα

τι να κανετε - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

 • Χορταίνεις... γεύση και ομορφιά

  Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φαγητού στην Κεφαλονιά, σε μια καταπληκτική τοποθεσία, δίπλα από τη γραφική λίμνη του Καραβόμυλου. Εκεί η ταβέρνα-cafe Καραβόμυλος προσφέρει εκλεκτά πιάτα με μερικά από τα νοστιμότερα ψάρια και θαλασσινά που έχετε δοκιμάσει, σε ένα τοπίο που «χορταίνει» και τα μάτια σας!
   2674022216 Περισσότερα
 • Ασφάλεια και οικονομία

  Η Express rent a car διαθέτει μια ποικιλία αυτοκινήτων, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη προσφέροντας ταυτόχρονα ασφαλή και άνετη μετακίνηση καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κεφαλονιά.
   2671042499 Περισσότερα