Πάμε στην Κέρκυρα!

Διαβάστηκε από 25735 αναγνώστες

Βασίλειο των Φαιάκων και νησί της Ναυσικάς θέλει ο μύθος να είναι η Κέρκυρα, ο τελευταίος σταθμός του Οδυσσέα πριν φθάσει στην Ιθάκη επιστρέφοντας από την Τροία.
Στη σημερινή πραγματικότητα το νησί είναι πόλος έλξης πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, ένας από τους πιο δημοφιλείς νησιώτικους προορισμούς της Μεσογείου. Εδώ συνυπάρχουν καταξιωμένα διεθνώς, γνωστά καλοκαιρινά θέρετρα με απόμερες παραλίες και ήσυχα ορεινά παραδοσιακά χωριά που βιώνουν το σήμερα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

 
Μόλις πατήσεις το πόδι σου στη στεριά, το πρώτο σημείο επαφής με τη "Χώρα των Φαιάκων" είναι η παλιά ενετική πόλη όπου χτυπά ακόμα ζωηρά η καρδιά της Κέρκυρας. Αν σχεδίασες να έρθεις μέχρι εδώ για να «ρίξεις άγκυρα», μάλλον έκανες λάθος επιλογή, αφού είναι σχεδόν αδύνατο ν? αντισταθείς στην πανέμορφη Κερκυραϊκή εξοχή που με τις ομορφιές της σε προσκαλεί κάθε στιγμή να τη γνωρίσεις. Η Κέρκυρα είναι μεγάλο νησί, το δεύτερο σε έκταση στα Επτάνησα και είναι φυσικό αν θέλεις να τα δεις όλα, χάνεσαι… Έτσι, φρόνιμο θα ήταν να δώσεις κάποιες προτεραιότητες ξεκινώντας από τα πιο σημαντικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΚΕΡΚΥΡΑ

  • Η απόλυτη και πιο γνήσια ομορφιά

    Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Paradise Inn 3 αστέρων στην πανέμορφη Κέρκυρα, κοντά στην κοσμοπολίτικη Παλαιοκαστρίτσα, είναι το σημείο όπου θα ανακαλύψετε την ομορφιά και την ηρεμία που αναζητάτε για τις διακοπές σας!
     2663041119 Περισσότερα