Φωτογραφία του Σωτήρη Παπαδήμα στο Fb: φωτογραφίζοντας την Ελλάδα! autotriti-touring

Φωτογραφία του Nikos Rotidis στο Fb: φωτογραφίζοντας την Ελλάδα! autotriti-touring

Η λίμνη που πρέπει να δει κάθε Αθηναίος

24247 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/6/2020

Μόλις 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα βρίσκεται μια υπέροχη περιοχή και μια πανέμορφη λίμνη που ο κάθε κάτοικος της πρωτεύουσας πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον 1 φορά στη ζωή του.

 
Δείτε με ένα κλικ εδώ τι να κάνετε και πού να μείνετε στην περιοχή

Ξεκινήστε μία εκδρομή για την Ορεινή Κορινθία στην οποία θα βρεθείτε σε μόλις 2 ώρες από την πρωτεύουσα κάτι που την κάνει ως προορισμό που ο κάθε Αθηναίος πρέπει να επισκεφτεί έστω μια φορά στη ζωή του. Εξερευνήστε την ευρύτερη περιοχή με πρώτο προορισμό, ένα από τα κορυφαία σημεία της, την πανέμορφη τεχνητή Λίμνη Δόξα. Θα τη βρείτε στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας, σε υψόμετρο 900 μέτρων.  Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε στα τέλη του 20ου αιώνα και η κύρια υδάτινη πηγή της είναι ο χείμαρρος Δόξας που ρέει στην περιοχή. 

 

που να μεινετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

 • Ξενώνας Βαθύσκια: 10 χρόνια φιλοξενίας ....

  Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΑΘΥΣΚΙΑ βρίσκεται  στα 1000μ περίπου υψόμετρο, στην Κάτω συνοικία  Τρικάλων. Είναι φτιαγμένος από πέτρα, με πολύ μεράκι και γούστο ενώ περιστοιχίζεται από πλούσια βλάστηση και σας προσφέρει θαλπωρή, ξεκούραση και απόλυτη ησυχία.
   27430 91170 Περισσότερα
 • Διαμονή - εμπειρία

  Το πετρόκτιστο Archontiko Fiamegou βρίσκεται ανάμεσα σε έλατα, στην περιοχή Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Fiamegou έχουν παραδοσιακή διακόσμηση & θέα στον κήπο & στο Όρος Ζήρεια. Περιλαμβάνουν πέτρινους τοίχους & έπιπλα από σκούρο ξύλο ή σφυρήλατο σίδερο.
   2743091188 Περισσότερα
 • Υπηρεσίες πολυτέλειας

  Το Πλειάδων Γη Mountain Resort &Spa, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. 
   2743091137 Περισσότερα