Λίμνη Κερκίνη – Σέρρες

  39871 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/4/2020

  Η λίμνη Κερκίνη είναι ένας από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Θεωρείται, επίσης, μία από τις σημαντικότερες αποικίες της Νότιας Βαλκανικής χερσονήσου για κορμοράνους, ενώ χρυσαετοί και πετρίτες την έχουν βρει για καταφύγιο. Στη λίμνη και στις εκτάσεις γύρω από αυτή, βρίσκουν καταφύγιο πάνω από 300 πουλιά, σπάνια και απειλούμενα είδη, όπως ο Αργυροπελεκάνος  και η Λαγγόνα, 32 είδη ψαριών και θηλαστικά. Για την ακρίβεια, η περιοχή της λίμνης φιλοξενεί 1350 νεροβούβαλους. Μην φύγετε χωρίς να κάνετε κάποια ομαδική δραστηριότητα, όπως είναι η παρατήρηση πουλιών, και απαθανατίστε τις όμορφες ξεχωριστές στιγμές σας σε μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο.
   

  ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

   

  που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

   Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel.
    26510 22603 Περισσότερα
  • Αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

   Το SΑΖ City Life Hotel βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Hoteling σε όλους όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις συναντήσεις τους, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ τους.
    26510 78888 Περισσότερα

  τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ

  που να μεινετε - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

  τι να κανετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

  που να μεινετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  που να μεινετε - ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

  • Στο μοντέρνο λέμε ναι!

   H λιτή, μοντέρνα αισθητική βρίσκει τους γήινους τόνους και το αποτέλεσμα είναι ένα σικάτο καταφύγιο εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών γραμμών που διέπουν το PHILIPPOS XENIA HOTEL  Xenia 4ων αστέρων. Αυτό το Design Hotel πολυτελείας στις Σέρρες το χρειάζεστε.
    2321099360, 2321099361 Περισσότερα