Ημιμαραθώνιος Χίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

1857 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 6ο Ημιμαραθώνιο στο νησί μας, που φέτος οργανώνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου με το περιοδικό Runner.

 
Ο 6ος Ημιμαραθώνιος στη Χίο, στο νησί της Μαστίχας και Παράλληλους Αγώνες Δρόμου (για ενήλικες και για παιδιά) με την ονομασία «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Αυγούστου.

Η ανάδειξη της Χίου στον αθλητικό τουρισμό και η παρακίνηση για άθληση σε όλες τις ηλικίες είναι οι λόγοι της διοργάνωσης. Έτσι, την Κυριακή 27 Αυγούστου θα διεξαχθεί στους παραδοσιακούς οικισμούς του Κάμπου της Χίου Ημιμαραθώνιος δρόμος (21.100 μ.),αγώνας δρόμου και δυναμικό βάδισμα 10.500 μ. και 5.000 μ για ενήλικες και αγώνας δρόμου 1500μ. για παιδιά.

Ο Κάμπος, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, συνιστά ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο, όπου συνδυάζεται αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Τόπος κατάφυτος από περιβόλια εσπεριδοειδών, διάσπαρτος με παλιά αρχοντικά σπίτια, 6 μόλις χλμ στα νότια της πόλης της Χίου.
 

Tags: ΧΙΟΣ