Καρναβάλι σημαίνει Ξάνθη

2435 Επισκέψεις στο άρθρο

Το απόλυτο ξεφάντωμα για το τριήμερο της Αποκριάς ζήστε το στην Ξάνθη.

To «Κόσμημα της Θράκης» σας περιμένει να ζήσετε τις πιο ξεχωριστές αποκριές της ζωής σας σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Αμέτρητα πάρτι, χορός και διασκέδαση σας.

Επιλέξτε το Hotel Xanthippion που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και συνδυάστε τη διασκέδαση με την άνεσή σας κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Η φροντίδα και η λειτουργία του Hotel Xanthippion είναι οικογενειακή υπόθεση. Επιθυμία όλων των ανθρώπων του Hotel Xanthippion είναι να προσφέρει την ζεστασιά και την άνεση της οικογενειακής ατμόσφαιρας,  καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας. Στόχος είναι το επίπεδο των υπηρεσιών να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Όσο για το καρναβάλι; Με το πλήθος και την ποικιλία των εκδηλώσεων για το 2018, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι στέκεται για ακόμη μία χρονιά αντάξιο της μακράς πορείας του.

Ένας θεσμός που δημιουργήθηκε από τους Ξανθιώτες πολίτες και το Δήμο Ξάνθης, με περισσή αγάπη, μεράκι και ευαισθησία. Ένας θεσμός που χρόνο με το χρόνο υπερβαίνει τον εαυτό του, ελίσσεται και εμπλουτίζει το περιεχόμενο του, καθώς πλαταίνει τους ορίζοντές του μέχρι και σήμερα, παρά τις ιδιαίτερες συγκυρίες.

Πιστοί στην ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες του αυτός ο τόπος, πιστοί στις αξίες και στις ανάγκες του, πάντα εδώ και στο φετινό ταξίδι των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, του συναρπαστικού και ιδιαίτερου Ξανθιώτικου Καρναβαλιού. 

Ξάνθη, Xanthippion και καρναβάλι λοιπόν για ακόμα μια υπέροχη χρονιά!