Κεφαλονιά: Μπες στην πιο μαγική σπηλιά της Ελλάδας

11284 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι η πιο μαγική σπηλιά της Ελλάδας, βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφθείς όπως και τις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού!

 
Βαρκάδα στο σπήλαιο της Μελισσάνης για απίστευτες εικόνες
Πήγαινε στο σπήλαιο της Μελισσάνης και ζήσε μια μοναδική εμπειρία. Ακόμα και οι φωτογραφίες μαγεύουν πόσο μάλλον το να το δεις από κοντά. Το λιμνοσπήλαιο της Κεφαλονιάς Δες τα απίστευτα χρώματα που δημιουργούνται στα νερά της λίμνης από το φως του ήλιου και απόλαυσε μια μοναδική βαρκάδα. Στο κέντρο της λίμνης σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει το μικρό νησάκι στο οποίο βρέθηκαν ευρήματα από την προϊστορική περίοδο.

Βόλτα στη Περατάτα και εντυπωσιακή θέα από το κάστρο του Αγ. Γεωργίου
Κάνε μία βόλτα στο γραφικό χωριό Περατάτα και ανέβα στον λόφο ύψους 300 μέτρων στο οποίο κρύβεται το Βενετσιάνικο κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Δες τα εντυπωσιακά εξωτερικά του τείχη, τις εκκλησίες και τα κτίσματα που σώζωνται μέχρι και σήμερα αλλά και την απίστευτη θέα προς το Ιόνιο που σου προσφέρει ο λόφος.

Για μπάνιο στη Μύρτο, την ομορφότερη παραλία του νησιού
Για μπάνιο επίλεξε τη Μύρτο. Μία από τις ομορφίτερες και πιο διάσημες παραλίες της Κεφαλονιάς. Μαγέψου από το γοητευτικό της τοπίο και χαλάρωσε κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά. Υπάρχουν καντίνες, ομπρέλες, ξαπλώστρες και αρκετός συνωστισμός σε στεριά και σε θάλασσα. Προσοχή στο κολύμπι καθώς τα νερά είναι κρύα και βαθαίνουν απότομα αλλά και στις κατολισθήσεις. Φεύγοντας κάνε μια βόλτα στην θαλασσινή πολίχνη του Άσου αλλά και στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

Μοναδική χαλάρωση στο λιμάνι του Αργοστολίου και φωτογραφίες στον Φάρο
Νιώσε την αρχοντιά που αποπνέει το Αργοστόλι. Η πρώτη εικόνα που θα αντικρίσεις θα σε εντυπωσιάσει. Δες την γέφυρα του Δρέπανου που κτίστηκε το 1813 και τον εντυπωσιακό επιθαλάσσιο οβελίσκο που καλωσορίζει τον επισκέπτη. Περπάτησε οπωσδήποτε στον φάρο των Αγ. Θεοδώρων με την ιδιόρρυθμη αρχιτεκτονική του, είναι από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για περπάτημα, ιδίως για το δειλινό με το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.