Κοιτά κατάματα Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

4872 Επισκέψεις στο άρθρο

Χρειάζεσαι μία επιλογή διαμονής που θα βρίσκεται και κοντά στη Θεσσαλονίκη αλλά και μια ανάσα από τη Χαλκιδική; Τότε η Περαία είναι ο ιδανικός προορισμός σου.

 
Για χαλαρό οικογενειακό μπάνιο
Απόλαυσε στιγμές χαλαρού μπάνιου στην παραλία της Περαίας. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να συνδυάσεις καφέ ή φαγητό με τις βουτιές και το χαλαρό οικογενειακό μπάνιο. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή αλλά και ειδικά στην παραλία της Περαίας η ποιότητα θαλάσσιων υδάτων αναβαθμίστηκε αρκετά σε μια προσπάθεια να γίνει όσο το δυνατό πιο ασφαλές το μπάνιο στην περιοχή. Χαλάρωσε στην κοσμοπολίτικη παραλία που σφύζει από ζωή ενώ σε όλο το παραλιακό μέτωπο μπορείς να βρεις οργανωμένα σημεία της παραλίας με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Διασκέδαση και κέφι με πλούσια νυχτερινή ζωή
Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή της διαμονής σου στην Περαία ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα διαμάντια διασκέδασης που υπάρχουν στην περιοχή. Μπαράκια σχεδόν για κάθε γούστο, μπυραρίες με μεγάλη ποικιλία σε μπύρες αλλά και εστιατόρια με κλασσικό πολίτικο φαγητό για το οποίο όπως πάντα φημίζεται η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη
Περαία - Θεσσαλονίκη, ένα τσιγάρο δρόμος. Εκμεταλλευτείτε τη διαμονή δίπλα στη θάλασσα χωρίς όμως να χάνετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την συμπρωτεύουσα (ή χωρίς να είστε μακριά από το σπίτι σας, αν είστε Θεσσαλονικείς). Η διαδρομή Περαία - ευκός Πύργος διαρκεί σχεδόν μισή ώρα.

Και φυσικά το ιδανικό ορμητήριο για τη Χαλκιδική
Επιλέξτε την Περαία για τη διαμονή σας και γλιτώστε το πρώτο στάδιο της κίνησης από την Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. Ακολουθήστε το δρόμο  προς την Κασσάνδρα (το πρώτο πόδι) και απολαύστε το μπάνιο σας στις υπέροχες παραλίες των Νέων Μουδανιών, της Καλλιθέας με την κατάξανθη άμμο αλλά και της κατάφυτης Νέας Φωκαίας.