Μια... Πέρδικα σε περιμένει στην Hπειρο

5388 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μοναδική Θεσπρωτία σε περιμένει να ανακαλύψεις τα άγνωστα αλλά τόσο όμορφα μέρη της. Από βόλτα με θέα τους Παξούς και ράφτινγκ στον Αχέροντα μέχρι βουτιές σε απάτητες παραλίες! Φύγε τώρα για την υπέροχη Πέρδικα!

 
Ταξίδεψε σε άλλη εποχή με μια βόλτα στο χωριό της Πέρδικας
Μπες στο χωριό της Πέρδικας και περιπλανήσου ανάμεσα στα πανέμορφα πέτρινα ηπειρώτικα σπιτάκια που στέκουν αγέρωχα. Επισκέψου οπωσδήποτε το λαογραφικό μουσείο της Πέρδικας και κυρίως απόλαυσε το υπέροχο δειλινό της. Δες τη θέα προς το Ιόνιο με τους Παξούς και τη Νότια Κέρκυρα να φαίνονται και τον ήλιο να βουτά στο πέλαγος.

Κάνε ράφτινγκ στον Αχέροντα και θα διασχίσουμε το πανέμορφο φαράγγι του
Πήγαινε στον ποταμό Αχέροντα, το ποτάμι των μύθων και των Θρύλων. Κάνε πεζοπορία, ανεβαίνοντας από το μονοπάτι της Τζαβέλαιναs και να φτάσε στο ηρωικό Σούλι. Αυτή η διαδρομή Θα σου μείνει αξέχαστη. Ζήσε μια μοναδική περιπέτεια διασχίζοντας το φαράγγι του Αχέροντα μέσα από το ποτάμι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις το rafting μέσα στον ποταμό αλλά και να περιηγηθείτε στην περιοχή με άλογα.

Πήγαινε στο μαγευτικό πάρκο αναψυχής με τα αιωνόβια πλατάνια
Φτάσε στο Πάρκο Αναψυχής που απέχει μόλιs 2 χιλιόμετρα από το Καραβοστάσι. Περπάτησε στην έκταση των 1.500 περίπου στρεμμάτων, ξεκουράσου κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια και τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών δέντρων. Θαύμασε τη φύση στο μικρό ποτάμι του ¶η Θανάση με τις χειροποίητεs ξύλινες γέφυρες. Αξίζει να μάθεις πως το πάρκο χρησιμεύει και ως καταφύγιο άγριων ζώων, διατηρώντας ακόμα την ομορφιά του. 

Βούτα στην καταπληκτική παραλία Κατσονήσι που έχει γαλαζοπράσινα νερά και ένα υπέροχο, παρθένο τοπίο
Το ωραιότερο μπάνιο στη Θεσπρωτία θα το κάνεις στο Κατσονήσι. Πήγαινε στην εντελώς αποκομμένη από το οδικό δίκτυο παραλία και απόλαυσε ξεχωριστές και υπέροχες βουτιές στο μοναδικό περιβάλλον μακριά από τα κοσμοπολίτικα μέρη. Κολύμπα στα γαλαζοπράσινα νερά απολαμβάνοντας το τοπίο της παρθένας φύσης και θα σου μείνει αξέχαστο. Αξίζει να γνωρίζεις πως η πρόσβαση γίνεται μέσω βάρκας που μπορείς να προμηθευτείς από τα Σύβοτα.