Μια τρελή ιδέα για το Πάσχα!

11495 Επισκέψεις στο άρθρο

Μεγάλη Παρασκευή στη Ναύπακτο για το φλεγόμενο λιμάνι, Σάββατο πρωί στην Κέρκυρα για τα ιπτάμενα κανάτια, Ανάσταση στο Λεωνίδιο με τα εκατοντάδες αερόστατα που γεμίζουν τον ουρανό και με το ξημέρωμα στην Αράχωβα, για το απόλυτο ρουμελιώτικο γλέντι!

 
1.316 χιλιόμετρα σε 19 ώρες. Είσαι; Ξεκινάς Μεγάλη Παρασκευή και φτάνεις απόγευμα στη Ναύπακτο για να δεις την περιφορά των Επιταφίων που καταλήγει στο φλεγόμενο λιμάνι. Φεύγεις κατά τις 10 το βράδυ και παίρνεις το δρόμο για Ηγουμενίτσα, για να είσαι στις 10 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Κέρκυρα και να ζήσεις τη μαγευτική ατμόσφαιρα με τα ιπτάμενα κανάτια και τη Φιλαρμονική! Το γλέντι στην Κέρκυρα τελειώνει και η επιστροφή παίρνει χρώμα… καταυλακιώτικο.

Φτάνεις στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας κατά της 9 το βράδυ της Ανάστασης, «δικτυώνεσαι» με την ενορία που θα ανάψει τα περισσότερα αερόστατα και περιμένεις τη μεγάλη ώρα για να ανάψεις κι εσύ το δικό σου και να το πετάξεις στον φλεγόμενο ουρανό! Ο δρόμος και οι… μυρωδιές σε οδηγούν ξέπνοο στον τελευταίο σου προορισμό. Στις 8 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα πρέπει να είσαι στην Αράχωβα για να δεις το χωριό να φλέγεται από τις δεκάδες σούβλες και να αποζημιωθείς με κεράσματα από κρέας και τσίπουρο για το μεγάλο ταξίδι που έκανες!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΑΡΑΧΩΒΑ

 • Το δικό σας όνειρο στην καρδιά της Αράχωβας

  Στο γραφικό καλντερίμι, κάτω από τη Γέφυρα της Αράχωβας βρίσκεται ο ξενώνας Οδός Ονείρων με άνετα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Καθένα με το δικό του χαρακτήρα συνδυάζει τη ζεστασιά αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού, την καλή διάθεση με τη φιλοξενία στην “Οδό ονείρων”.
   2267031194, 6978672676, 6974197157 Περισσότερα
 • Για... χουζούρικη διαμονή

  Στον υπέροχο Παρνασσό, εκεί που τελειώνει η Αράχωβα, ο ξενώνας Μυλωνάς  προσφέρει χουζούρικη διαμονή και εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Ένα σπίτι που... επειδή βγήκε λίγο πιο μεγάλο από όσο χρειάζονταν οι ιδιοκτήτες, διατίθεται πλέον σε όσους θέλουν ένα όμορφο και ήσυχο μέρος για τη διαμονή τους.
   2267032111, 6977956066, 6938352032 Περισσότερα

που να μεινετε - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

 • Δώσε ενέργεια σε σένα και το περιβάλλον!

  Μέσα σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον, στο χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας, βρίσκεται το Omalia Village. Η διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με την εξαιρετική θέα και τους ήχους της φύσης επιδρούν ευεργετικά. Το σώμα χαλαρώνει, η ψυχή γαληνεύει, η διάθεση ξυπνά για αποδράσεις στη φύση.
   2634048000 Περισσότερα