ΤΟP 10: Σαντορίνη!

41491 Επισκέψεις στο άρθρο

Η πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Σαντορίνη σε προσκαλεί για ακόμα ένα καλοκαίρι να την εξερευνήσεις και να ζήσεις μοναδικές διακοπές συνδυάζοντας βόλτα με γαϊδουράκια, επίσκεψη σε ηφαίστειο αλλά και τελεφερίκ.

Πατήστε εδώ  και κάντε like στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας

Βούτα στα καταγάλανα νερά του Κόρφου και θα κάνε βόλτα με γαϊδουράκια
Πήγαινε στο γραφικό λιμάνι του Κόρφου στη Σαντορίνη, άλλωστε το πανέμορφο νησί μπορεί να συνδυάσει την τουριστική κίνηση με πανέμορφα γραφικά μέρη. Μια βόλτα με γαϊδουράκι στο νησί θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστη και οπωσδήποτε κάνε τη διαδρομή από την παραλία του Κόρφου μέχρι τον λιγότερο τουριστικό προορισμό του Μανωλά.

Πέρνα από τη Θηρασιά και βρες λιγότερο τουριστικούς οικισμούς
Πήγαινε στην Θηρασιά και δες μια αλλιώτικη Σαντορίνη, λιγότερο τουριστική αλλά εξίσου υπέροχη. Περπάτησε τους οικισμούς του Ποταμού, του Μανωλά και της Αγριλιάς γνώρισε τους λίγους ανθρώπους που δίνουν ζωή στους πανέμορφους αυτούς οικισμούς.

Δες από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα ενεργά υποθαλάσσια ηφαίστεια στον κόσμο
Σαντορίνη χωρίς να πας στο ηφαίστειο δεν γίνεται. ¶λλωστε είναι από τους λόγους που την κάνει τόσο διάσημη και ξεχωριστή. Περπάτησε και βγάλε φωτογραφίες στη μοναδική κατοικημένη θαλάσσια Καλντέρα του κόσμου. Έχει διάμετρο 10 χιλιόμετρα και ύψος 300 μέτρα.

Βόλταρε στα πασίγνωστα Φηρά, δες τα γραφικά τους δρομάκια και ανέβα στο τελεφερίκ
Πήγαινε στα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού και θα βγάλε φωτογραφίες στα πανέμορφα κτίρια με την εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική. Είναι μόλις πάνω από την Καλντέρα. Θα δούμε τη θέα στον γκρεμό αλλά και τα ηφαιστειακά νησιά και ανέβα στο τελεφερίκ για να σε κατεβάσει στο λιμανάκι του Γιαλού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ