Ένα γιορτινό τετραήμερο

  Διαβάστηκε από 7276 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2019

  Περάστε τέσσερις μέρες γεμάτες ξεχωριστές δρασηριότητες. Κάθε μέρα πό τις 7:30 το πρωί με τους κανονιοβολισμούς και τις κωδωνοκρουσίες η Αράχωβα ξυπνά και το πανηγυράκι ξεκινά. Αραχωβίτες και οι Αραχωβίτισσες με τις παραδοσιακές τοπικές φορεσιές. Αγωνιστικά έθιμα που περιλαμβάνουν ακόμα και ανηφορικό δρόμο νέων με τοπική ενδυμασία στο πεδίο μάχης του Καραϊσκάκη.

  Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια αλλά και το Κοινό τραπέζι που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που αξίζει για να ζήσετε αυτή την τετραήμερη εμπειρία.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  που να μεινετε - ΑΡΑΧΩΒΑ

  • Η υψηλή αισθητική συναντά την παράδοση!

   Aνάμεσα στην Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, το πετρόχτιστο Livadi Suites με το τζάκι και τα γήινα χρώματά του, εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης. Ηρεμήστε μετά από μια έντονη μέρα δραστηριοτήτων με υδρομασάζ ή χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας.
    2106262139 Περισσότερα
  • Η γοητεία του βουνού με την πλούσια ιστορία

   Ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπορ, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΛΙΑ προσφέρει ό,τι αποζητά ο κάθε επισκέπτης κατά τη διαμονή του στη μοναδική Αράχωβα.
    2267031640 Περισσότερα