Ένα γιορτινό τετραήμερο

  Διαβάστηκε από 6851 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2019

  Περάστε τέσσερις μέρες γεμάτες ξεχωριστές δρασηριότητες. Κάθε μέρα πό τις 7:30 το πρωί με τους κανονιοβολισμούς και τις κωδωνοκρουσίες η Αράχωβα ξυπνά και το πανηγυράκι ξεκινά. Αραχωβίτες και οι Αραχωβίτισσες με τις παραδοσιακές τοπικές φορεσιές. Αγωνιστικά έθιμα που περιλαμβάνουν ακόμα και ανηφορικό δρόμο νέων με τοπική ενδυμασία στο πεδίο μάχης του Καραϊσκάκη.

  Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια αλλά και το Κοινό τραπέζι που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που αξίζει για να ζήσετε αυτή την τετραήμερη εμπειρία.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  που να μεινετε - ΑΡΑΧΩΒΑ

  • Η γοητεία του βουνού με την πλούσια ιστορία

   Ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπορ, το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΟΛΙΑ προσφέρει ό,τι αποζητά ο κάθε επισκέπτης κατά τη διαμονή του στη μοναδική Αράχωβα.
    2267031640 Περισσότερα
  • Ζεστασιά και θαλπωρή για τέλεια φιλοξενία

   Στο κέντρο της πόλης των Δελφών σας περιμένει το ζεστό και φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο Hotel Varonos. Το ζεστό χαμόγελο και η εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών του θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι και όλα του τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και με υπέροχη θέα.
    2265082345 Περισσότερα