Παξοί

Αμοργός

Σκιάθος

Μύκονος

Παρέλαση Χόλυγουντ στα ελληνικά νησιά

4820 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες ποιοι χολιγουντιανοί σταρ επισκέφτηκαν τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2017 και που πήγαν. Οι Παξοί φέτος είχαν την «τιμητική τους».

 
Η ελληνική φιλοξενία και η ελληνική ομορφιά είναι γνωστό, πως ξεπερνάει όχι μόνο τα γεωγραφικά όρια της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέφτηκαν την χώρα μας, σταρ του Χόλυγουντ και το καλοκαίρι του 2017. Ας δούμε ποιοι πήγαν και που.

Η  Σκάρλετ Γιόχανσον και Αντζελίνα Τζολί μαζί με τον Κιάνου Ριβς έκαναν διακοπές στους Παξούς.
 Στους Παξούς φέτος το καλοκαίρι παρέλασαν πολλοί από το Χόλλυγουντ σε αυτούς συγκαταλέγονται η Σκάρλετ Γιόχανσον , η Αντζελίνα Τζολί που έκανε διακοπές μαζί με τον Κιάνου Ριβς στο νησί των Παξών και μετά στην Πρέβεζα. Παρά το γεγονός πως οι Παξοί είναι το μικρότερο νησί του Ιονίου συνεχώς αυξάνεται η γοητεία του. Το εξωτικό Βουτούμι, το αδελφάκι τους, οι Αντίπαξοι, το λιμάνι των Γαίων «προσκαλούν» επισκέπτες.
 
Στην Αμοργό και στο «Απέραντο Γαλάζιο» επέστρεψε ο Ζαν-Μαρκ Μπαρ περίπου 30 χρόνια μετά.
Τριάντα χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Απέραντο Γαλάζιο» , ο πρωταγωνιστής Ζαν-Μαρκ Μπαρ επέστρεψε στην Αμοργό για να θυμηθεί την εποχή που υποδυόταν τον Jacques Mayol και απολάμβανε τα πανέμορφα νερά της Αγίας Αννας. Μία ταινία, που «σημάδεψε» το νησί της Αμοργού και που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή σε όλον τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο τα Κατάπολα όσο και η  Αιγιάλη – τα δυο λιμάνια - και η Χώρα αποτελούν τους κυριότερους τουριστικούς πόλους έλξης. Ο όρμος της Αιγιάλης βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού. Η Αμοργός έχει την «ικανότητα» να μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν , οι διάσημοι ηθοποιοί επέλεξαν Σκιάθο.
Οι δύο διάσημοι  ηθοποιοί έμεναν  σε βίλα με θέα τη θάλασσα του Αιγαίου, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το τοπίο και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Οι δυο τους ήταν πολύ φιλικοί και χαλαροί και φάνηκαν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Σκιάθο. Ακόμη και οι χολιγουντιανοί σταρ αναγνωρίζουν πως η Σκιάθος διαθέτει άποψη, κομψότητα, πολιτισμό κοσμοπολίτικο αέρα. Το μαγευτικό νησί του Παπαδιαμάντη προσφέρει απλόχερα τις αμέτρητες και άγνωστες στους πολλούς χάρες του.

Η πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο Χάιντι Κλουμ  φέτος το καλοκαίρι πήγε Μύκονο.
Η Μύκονος είναι ένα από τα ελληνικά νησιά που  είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό. Έτσι, η Χάιντ Κλουμ μαζί με τον σύντροφό της Βίτο βρέθηκαν αρχές του Ιουνίου στη Μύκονο. Ακόμη, είναι γεγονός πως η Μύκονος διαθέτει άριστη υποδομή, παρόλα αυτά όμως έχει το χάρισμα να διατηρεί παράλληλα κρυμμένη από τα βλέμματα των πολλών την αυθεντική low profile κυκλαδίτικη φυσιογνωμία της. Κατά κάποιον τρόπο έτσι επιλέγεται από όλους για τις διακοπές τους.