Η κορυφαία επιλογή διαμονής!

14343 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ξενοδοχείο Rethymno Hills είναι η απόλυτη επιλογή για τις διακοπές σας. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από μία υπέροχη παραλία ενώ περπατώντας πολύ μικρή απόσταση μέσα από αξιοθέατα θα βρεθείτε στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου. 

Πρόκειται για ένα μικρό boutique ξενοδοχείο με μοντέρνα, πολυτελή δωμάτια και διαμερίσματα ενώ η τοποθεσία του ενδείκνυται για όσους αναζητούν χαλάρωση.

Από την πρώτη στιγμή που θα φτάσετε στο Rethymno Hills όλοι οι εργαζόμενοι θα φροντίσουν για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας βασιζόμενοι στην άνεση και την αρμονία. 

Η διακόσμηση όλων των δωματίων βασίζεται στην αιγαιοπελαγίτικη παράδοση με ζωντανά χρώματα αλλά και μοντέρνες «πινελιές». Η ανακαίνιση του κάθε δωματίου έγινε δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα βρείτε στο Rethymno Hills θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν. Απολαύστε το ποτό σας με όμορφη μουσική στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Απολαύστε τις διακοπές σας με την ηρεμία να σας «αγκαλιάζει» δίνοντας παράλληλα ακαταμάχητη θέα προς τη θάλασσα του Αιγαίου.

Bonus: Αξιοποιήστε την εξαιρετική early offer που θα βρείτε στο www.rethymnohills.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ